Search for content, post, videos

Cum sa ”tratezi” gelozia – sfaturi care te vor ajuta sa depasesti momentele dificile

Gelozia este, fara doar si poate, un sentiment pe care il experimenteaza fiecare dintre noi la un moment dat, fie ca vorbim despre o relatie de iubire ori de o relatie de prietenie, insa aceasta nu este deloc benefica. De aceea, iti propunem sa tii cont de niste sfaturi, ce te va ajuta sa te simti mai bine.

Inceteaza sa te mai compari cu cei din jur

De cele mai multe ori, gelozia apare atunci cand te compari cu cei din jur. Inceteaza sa te mai gandesti ca cineva este mai bun decat tine si concentreaza-te strict pe tine. Cine te iubeste, o va face indiferent de defectele si esecurile tale.

Bucura-te de propriile reusite

Da, oamenii nu sunt perfecti, fiecare dintre noi are defecte, dar gandeste pozitiv. Focuseaza-te doar pe calitatile, abilitatile si propriile valori, iar atunci cand reusesti sa faci ceva, fii bucuroasa.

Gandeste pozitiv

Oamenii sunt influentati de ceea ce gandesc, insa nu te bloca in frici si frustrari. Elimina sentimentele negative ce-ti trec prin minte si concentreaza-te pe cele pozitive ca dragoste, bucurie si placere.

Nu confunda visul cu realitatea

Fii atenta la ceea ce se intampla in jurul tau si foloseste imaginatia doar pentru binele tau. Ai grija sa nu devii paranoica si sa actionezi nefiresc.

De asemenea, un lucru deosebit de important in ceea ce priveste gelozia este sa stii de unde porneste si sa o cunosti, sa stii ce te face sa te simti geloasa. Fa, de asemenea, schimbari, in ceea ce priveste viata ta pentru a trata gelozia acerba ce te macina.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *