Search for content, post, videos

Cum sa-ti revii dupa o despartire! Sfaturi de care trebuie sa tii cont ca sa treci peste un esec in amor

Sa te desparti de omul pe care l-ai iubit sau inca il mai iubesti nu e deloc usor, mai ales daca ati fost impreuna ani de zile. Totusi, exista cateva sfaturi ce pot fi de folos in cazul in care te confrunti cu o astfel de situatie.

Aminteste-ti de calitatile tale!

Sa te gandesti ca separarea a avut loc din cauza ta nu e deloc bine. Gandeste-te la lucrurile pe care le iubesti la tine: ”Corpul elibereaza endorfine care iti ridica moralul. In plus, fii prezenta 100 % in ceea ce faci. In special, nu-ti contacta fostul partener, pentru niciun motiv. Incearca sa faci ceva care sa-ti creasca stima de sine. Adu-ti aminte de calitatile tale”, spune psihoterapeutul Tedy Crestin, potrivit Libertatea pentru femei.

Implica-te in activitati noi!

Evita sa vorbesti despre drama din dragoste. Treci mai departe si incearca sa faci lucruri noi. ” Mergi la sauna, la piscina, rasfata-te cu un masaj. Cunoaste alti oameni, nu neaparat pentru a gasi o noua relatie, ci pentru a iesi din cotidian”, adauga specialistul.

Petrece timp cu tine si redescopera-te!

Ai fost foarte ocupata in ultimul timp si ai uitat de tine? Ei bine, ofera-ti momente de rasfat. Mergi la cumparaturi, citeste o carte buna, mergi la spa ori la salonul de infrumusetare. Te vei bucura sa evadezi din cotidian.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *