Search for content, post, videos

Cum sa-ti manipulezi sotia ca sa faca ce vrei tu!

Comportamentul femeii sunt mai usor de deslusit si, implicit, de influentat in momentul in care intelegi cateva notiuni de baza despre cum gandeste, de fapt, o femeie. O astfel de performanta poate transforma total relatia unui barbat cu propria sotie.

 

Femeile gandesc prin emotii, fapt ce le ofera acea inteligenta emotionala mult mai putin dezvoltata la barbati. Femeile sunt capabile sa-si conceapa drumul prin viata ghidandu-se dupa ce simt, fenomen care poate fi o binecuvantare, dar si un blestem (depinde de emotii). Un lucru este insa sigur: acest mod de trai, de a se comporta este in avantajul barbatilor.

 

Cu toate acestea, una dintre cele mai frecvente preconceptii este ca femeile sunt fiinte foarte complicate. Fals! Femeile sunt, de fapt, simple. Isi doresc sa fie fericite, iar procesul prin care se realizeaza pe toate planurile sa le creeze o stare de bine.

 

Astfel ca cel mai simplu sfat pentru barbatii care cred ca relatiile cu femeile sunt complicate este urmatorul: Fa femeia sa se simta bine si este a ta in intregime!

 

Exista, bineinteles, si variatii ale starii de bine, produse pe fond hormonal, pe fond de oboseala, de stres, din cauza vreunei afectiuni sau a unor probleme familiale. Insa dincolo de toate, o femeie care se simte bine, confortabil, “acasa”, iar barbatul simte,  instinctiv, nevoia de protejeze. Acest mecanism esential, de altfel, pentru supravietuirea rasei umane, este fundamentul cele mai bune relatii intre o femeie si un barbat, indiferent de orice.

 

Totodata, acest mecanism este si cea mai usoara metoda de manipulare a femeii. Insa manipularea nu trebuie sa fie neaparat negativa, desi are si o astfel de conotatie. A manipula inseamna sa influentezi astfel starea emotionala a femeii incat sa-i induci sa actioneze si sa se comporte dupa bunul plac. Barbatii rau intentionati se pot folosi de aceasta forma de manipulare, dar – pusa in maini bune – tehnica, asimilata chiar in comportamentul de zi cu zi, poate crea cele mai trainice casnicii.

 

Asadar, ca barbat, trebuie sa faci femeia sa se simta bine. Si orice barbat poate face asta pentru ca, indiferent cat trambiteaza reprezentantele sexului frumos ca sunt independente si autonome, in realitate, toate isi doresc sa aiba un partener stabil, care sa le ofere caldura si mangaiere dupa o zi grea.

 

Pentru a influenta o femeie si a-i induce starea de bine, barbatului trebuie sa-si aminteasca si dorintele secrete ale femeilor, stiute de altfel de toata lumea: ele vor sa se simta speciale, unice si frumoase. Astfel trebuie facuta o femeie sa se simta pentru a-i place ulterior pe plac propriului barbat!

 

Ce trebuie sa faca, concret, un barbat:

 

1. Sa asculte! Sa nu incerce sa ii dea sfaturi, cel putin nu la inceput, ci doar sa o asculte cu adevarat pe femeia pe care si-o doreste si alaturi de care ar vrea sa-si poata satisface toate necesitatile si sa-si indeplineasca toate poftele. Asadar, un barbat trebuie mai intai sa asculte femeia!

 

2. Sa puna intrebari! O discutie nu se termina cu un “Bine”, “Ok”, “Imi pare rau sa aud asta”, “Bravo tie!” sau “Ma bucur pentru tine!”dupa ce ea spune ce are de zis, iar el a ascultat-o. Al doilea pas este sa puna intrebari, astfel incat femeia sa simta ca el este interesat de ce a spus ea, de situatia ei, de intamplarea prin care a trecut sau de orice tine de ea, ca persoana.

 

3. Sa se ingrijeasca! O femeie stie cel mai bine ca niciun om nu poate arata perfect la orice ora din zi si din noapte. Dar aspectul neingrijit si sleampat, in permanent, taie pofta oricarei femeie. Asadar, un barbat care vrea sa aiba un cuvant de spus in fata sotiei sale si sa fie ascultat si urmat de ea, trebuie sa fie un exemplu de urmat, inclusiv din punct de vedere fizic.

 

4. Sa se poata baza pe el financiar! Desi femeile tind, uneori, sa-si aleaga parteneri pe care “sa ii creasca” emotional si/sau profesional, nicio femeie capabila sa se intretina singura nu va sta langa un “barbat-apendice”, vesnic dependent de resursele ei. Astfel ca, indiferent ca barbatul castiga mult sau putin, femeia trebuie sa simta ca se poate baza pe el financia.

 

5. Sa o vada cu adevarat! Se intampla adesea ca, in relatiile de lunga durata, “el” sa nu o mai vada cu adevarat pe “ea”; sa nu mai observe ca si-a schimbat culoarea la par sau sa observe dar sa fie indiferent, sa nu mai sesizeze ca ea se trezeste cu 10 minute mai devreme dimineata doar ca sa aiba putin timp sa se aranjeze si sa nu apara in fata sotului ei cu “o fata de cearsaf” si alte astfel de gesturi. Un barbat care vrea cu adevarat ca femeia lui sa-l adore si sa-l urmeze trebuie sa-i aprecieze, in mod evident, fiecare gest mic facut, practic, pentru el.

 

6. Sa nu afiseze spiritul de haita cu prietenii! Mult de femei se plang de faptul ca partenerii lor par a fi alti oameni in prezenta prietenilor lor. Motivul: apare deseori spiritul de haita din care, in cazul barbatilor, iese in evidenta ce este mai rau. Cu siguranta un barbat care nu desconsidera deloc femeile sa fie cel putin usor misogin in prezenta “tovarasilor” lui – ca exemplu. Asadar, chiar daca este o iesire in oras cu baietii, chiar si in lipsa ei, indicat este ca barbatul sa nu-si schimbe comportamentul si sa nu actioneze golaneste. Se intampla prea des ca ea, sotia, sa afle ulterior. Dupa cateva astfel de episoade, dar si alte probleme de zi cu zi greu de evitat, se poate ca femeia sa se intrebe, intr-un final: “De ce l-as urma eu? De ce as face cum spune el?”

 

loading...
<

1 comment

  • <cite itemprop="author">Dimebag</cite>

    Asta mai degraba a „Cum sa faci ce vrea femeia”, so really, wrong answer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *