Search for content, post, videos

Cum sa-ti exciti partenerul, in functie de semnul zodiacal din horoscopul chinezesc

Semnul zodiacal din horoscopul chinezesc are influente si asupra preferintelor sexuale ale fiecarui om in parte.

Zodiile chinezesti si echivalentul lor in horoscopul european:

Dragon = Berbec
Sarpe = Taur
Cal = Gemeni
Capra = Rac
Maimuta = Leu
Cocos = Fecioara
Caine = Balanta
Porc = Scorpion
Sobolan = Sagetator
Bou = Capricorn
Tigru = Varsator
Iepure = Pesti

 

DRAGONUL

 

Nativii din Dragon au nevoie, inainte de toate, de a fi admirati. Ei adora, totodata, performantele teatrale, gesturile mari in dragoste si detesta sa fie ignorati sau tinuti in anonimat de catre parteneri. Pe plan sexual, dragonii prefera partidele intens animate, in care partenerii sunt liberi in exprimarea fizica, dar si vocala. Asadar, in relatia cu un dragon, este indicat sa dai tot ce poti din tine pe plan sexual, sa debordezi de energie si initativa.

 

SARPELE

 

Nativii din Sarpe au nevoie de intimitate si reactioneaza cat se poate de pozitiv la auzul unei melodii preferate, dar si la destainuiri. O noapte de sex pentru un nativ din Sarpe este mai degraba romantica, decat incendiara. Lumanarile parfumate, muzica din surdina, lumina difuza si conversatiile despre orice trebuie sa acompanieze sexul pentru ca nativul din Sarpe sa se simta implinit. Pe de alta parte, sarpele pune accent si pe latura materiala a relatiei, asadar conteaza si lenjeria de pat, dar si cea intima a partenerului.

CALUL

 

Un nativ din zodia Cal are nevoie de comunicare, dar detesta insistentele. Pe de alta parte, este un mare amator de activitati culinare, care implica produse de calitate superioara si vinuri scumpe. Asadar, o noapte cu adevarat incitanta pentru un Cal, de care-si va aduce aminte cu placere peste mult mult timp, trebuie sa contina si aceste aspecte pur materiale, dar si gustoase.

 

CAPRA

 

Nativii din zodia chinezeasca Capra sunt, in sinea lor, niste artisti, care adora sa fie ingrijiti de parteneri, fara a li se pretinda ca ar trebuie sa aiba grija de ei insisi, de unii singuri. Nativii din Capra sunt, totodata, romantici, dar si creativi, motiv pentru care o noapte incendiara pentru ei presupune, intotdeauna, introducerea unei noutati in rutina sexuala. Totusi, aceasta noutate sexuala sa nu implice un efort fizic major din partea lor, caci pentru nativii din Capra munca fizica, de orice fel, este un mare „turn-off”.

 

MAIMUTA

 

Binecuvantati de la natura cu un simt al umorului exceptional, nativii din Maimuta prefera compania persoanelor care tin la gluma. Asadar, si partenerii lor de cuplu trebuie sa aiba „obrazul mai gros” in fata glumelor uneori prea dure ale Maimutelor. Pe de alta parte, tocmai natura lor glumeata ii face pe nativii acestei zodii chinezesti sa adore „joaca” intre asternuturi. Asadar, pentru a mentine treaz interesul sexual al unei Maimute, partenerul sau trebuie sa evite orice fel de rutina sexuala, de la pozitii, la lenjeria intima, la culori, la gesturi.

 

COCOSUL

 

De incredere, puternic sexual si chiar usor sadic, nativul din Cocos are nevoie sa detina controlul in relatia de cuplu si, uneori, chiar si asupra partenerului sau. Un nativ din Cocos se va simti implinit intre asternuturi daca partenera lui ii asigura si reasigura ca este „cel mai bun”, permitandu-i sa o domine sexual.

 

CAINELE

 

Nativii acestei zodii sunt in cautarea unor partenere care sa dea dovada de loialitate si respect atat in dormitor, cat si in afara lui. Pe de alta parte, Cainii, avand firi protectoare, sunt mai repede incitati de parteneri care par sa aiba nevoie de „ingrijirea” lor, decat de cei care se arata „autosuficienti” intre asternuturi.

 

PORCUL

 

Senzual si foarte afectuos, nativul din Porc are un apetit sexual greu de stavilit. Pana una alta, la porci (din regnul animal) orgasmul chiar dureaza 30 de minute. Si in cazul oamenilor nascuti in zodia chinezeaza Porc sexul este primordial in relatie. Totusi, prefera calitatea in loc de cantitate. Asadar, un nativ din Porc va fi mult mai incantat de o noapte indelungata de amor, chiar daca are parte de ea mai rar, decat de partide de sex zilnice, dar scurte.

 

SOBOLANUL

 

Persoanele energice si vesele li se par irezistibile nativilor din zodia chinezeasca Sobolan. Cu cat cealalta persoana este mai jucausa, mai calda si poate sustine conversatii interesante, cu substanta, cu atat interesul intelectual, dar si sexual al unui nativ din Sobolan va ramane viu mult timp. Si in timpul partidelor de sex, un Sobolan adora sa i se vorbeasca, mai ales murdar.

BOU

 

 

Nativul din zodia Bou are nevoie de respect, de siguranta si adora naturaletea, simplitatea. Astfel ca nativii acestei zodii chinezesti sunt mai amatori ai sexului in aer liber, care nu implica pregatiri masive. Cu cat este mai simplu, mai aproape de origini, cu atat nativul din Bou se va simti mai excitat. Din acest motiv, el nu are nevoie de asternuturi luxurioase, de bauturi scumpe, ci doar de un trup apetisant si gol golut pentru a se simti bine.

 

TIGRU

 

Pasionali si aventurosi, nativii din zodia Tigru adora sa cucereasca prin sexualitatea lor. Adora riscurile, asadar nu-i de mirare ca cele mai indecente propuneri sexuale sunt pe placul nativilor din Tigru.

 

IEPURE

 

Delicati si puternic emotivi, nativii din Iepure sunt usor de impresionat cu gesturi mici. Astfel ca, pentru nativii acestei zodii, o partida de sex exceptionala trebuie sa implice mai mult decat pozitii sexuale in vederea atingerii orgasmului, fiind absolut necesare gesturile de tandrete, imbratisarile, soaptele dulci.

 

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *