Search for content, post, videos

Cum sa-ti dai seama ca te vrea pe tine toata, nu doar trupul tau

Este clar ca un barbat invita la intalnire o femeie doar daca este interesat fizic de ea, daca o place sexual vorbind, insa cum poate sa-si dea seama femeia daca el vrea doar sa-i intre in pat sau daca o place „pe de-a-ntregul”?

 

Pe scurt, raspunsul este urmatorul: un barbat interesat doar sexual de o femeie va inceta sa o caute cand investitia lui – ca timp si bani – depaseste sansele sale de succes in a intra in patul ei. Asadar, cand considera ca nu merita atata efort pentru o partida de sex, renunta sa o mai caute.

Insa pana in acel punct, barbatul depune niste „munca de convingere” in conversatiile cu femeia. De regula, aceasta „munca de convingere” implica inducerea ideii ca ea nu este suficient de aventuroasa, ca ea nu este disponibila sau suficient de deschisa la minte ca sa stea cu un barbat ca el. Uneori, aceasta strategie da roade, chiar si atunci cand apar ultimatumuri mai subtil sau mai explicit rostite („Daca nu mergem mai departe, nu are rost sa continuam”).

 

Insa, un barbat cu adevarat interesat de o femeie, din toate punctele de vedere, nu doar sexual, nu ar fi dispus sa dea niciodata un ultimatum de teama respingerii. Acesta va respecta alegerile si preferintele femeii pe care o place cu adevarat, chiar daca nu a ajuns inca in punctul in care sa fie indragostit pana peste cap ea.

 

Atata timp cat o femeie se va arata interesata de posibilitatea apropierii si a intimitatii, barbatul care o place cu adevarat va ramane acolo o buna perioada de timp, dand dovada de rabdare, cel putin in ceea ce o priveste pe ea.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *