Search for content, post, videos

Cum sa-ti convingi partenerul sa faca mereu tot ce vrei tu, fara sa-l cicalesti

Barbatii au nevoie de multe ori de impulsuri destul de putenrice pentru a se mobiliza si pentru a face ceea ce le cer partenerele de viata. De cele mai multe ori, aceste impulsuri duc la certuri care pot degenera destul de rau si toata integritatea cuplului poate fi pusa in pericol.

Tocmai de aceea este important sa fii destul de vicleana pentru a il face pe barbatul de langa tine sa faca ceea ce vrei tu, fie ca este vorba de alegerea localului pentru a merge la cina, de curatenia generala dinainte de sarbatori sau de efectuarea unora dintre treburile din casa.

Pentru a-l convinge sa faca ceea ce vrei tu, fara sa pari a fi o cicalitoare si fara sa ajunga sa nu te mai suporte, este destul sa urmezi pasii de mai jos in viata de zi cu zi:

1. Zambeste-i. Un barbat are mereu impresia ca problemele familiei sau ale cuplului apasa cel mai tare pe umerii sai. Daca-i zambesti si daca ii dai de inteles ca esti alaturi de el facand acest lucru, vei avea surpriza ca data viitoare cand ii ceri sa faca ceva sa se supuna placut, stiind ca e spre binele comun.

2. Nu tipa! Barbatii nu suporta femeile isterice. Marea lor maojoritate asociaza tipetele femeii care le este alaturi cu tipetele mamei care le facea mereu observatie. Asa ca automat vor deveni defensivi si vor evita sa faca ceea ce le este cerut. Daca folosesti un ton calm, dar destul de grav, poti spune ca le vorbesti limba. Se vor lasa convinsi mai usor.

3. Nu plange! Toti barbatii urasc sa vada o femeie plangand cand vine vorba de viata de cuplu. Daca incepi sa plangi va considera ca faci acest lucru fara motiv si ca vrei doar sa-l manipulezi. Poate vei obtine ceea ce iti doresti pe moment, insa in viitor trucul asta nu va mai merge. Mai degraba da de inteles ca ai fi dezamagita daca nu te asculta si atunci il vei face sa inteleaga de ce anumite lucruri pe care le considera marunte sunt importante pentru tine.

4. Gateste-i! Un barbat va aprecia mereu o mancare calda atunci cand ii este firg. Fie ca este vorba de frig in suflet sau frig fizic. Fa-i sa manance exact ceea ce ii place si serveste-i masa, chiar daca nu este punctul tau forte. Va aprecia nespus de mult acest lucru si va simti ca ai grija de el cu adevarat. In schimb, se va simti obligat sa faca si el acelasi lucru atunci cand va fi nevoie.

5. Fa sex cu el cand are chef. Cand vine vorba de barbati, sexul primeaza. Un barbat care este tinut satisfacut din punct de vedere sexual va sustine mereu sus si tare ca iubita lui este cea mai tare dintre toate, se va lauda cu acest lucru si va face tot ce-i sta in putinta sa nu o piarda. Tocmai pentru ca face sex cu el de fiecare data cand el are chef. Iar acest lucru o va face pe femei sa obtina mult mai usor tot ce isi doreste. Motivul este simplu: majoritatea femeilor nu au chef de sex atunci cand au chef barbatii, mai ales daca relatia a devenit mai veche de doi ani. Iar acest lucru ii face pe barbati sa se simta frustrati si nedoriti!

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *