Search for content, post, videos

Cum sa te intelegi cu soacra

Sa fim sincere. Multe dintre noi intampina dificultati in a dezvolta o relatie normala cu soacra. Dar este bine de stiut ca si sotilor nostri le este la fel de greu sa aiba o relatie normala cu soacra, numai ca ei nu se streseaza atat de mult.

Oricum, exista cateva reguli care, respectate, pot duce la armonie in camin. Ideea de baza este simpla: majoritatea soacrelor vor sa aiba dreptate si sa se impuna. Pentru a scapa usor, iata ce trebuie sa faceti:

Explica-i sotului ce problme ai cu mama sa

Discutia trebuie sa decurga pe un ton calm, atunci cand el este bine-dispus. Da-i cat mai multe exemple si cere-i parerea, in legatura cu comportamentul ei, insa nu emite o opinie personala in legatura cu caracterul soacrei.

Nu-ti critica niciodata soacra

Nu vorbi despre soacra ta intr-un mod malitios nici macar celei mai bune prietene ale tale. Uneori este de preferat ca sentimentele neplacute sa fie ascunse in loc de scoase la iveala. Te va ajuta si pe tine sa uti de neplaceri.

Incearca s-o intelegi

Nu uita! Soacra ta este mama. Vrea ca fiul ei sa fie cel putin la fel de bine ingrijit cum a facut-o ea. Punctul ei de vedere de acum s-ar putea sa nu fie atat de diferit de punctul tau de vedere pe care il vei avea la varsta ei.

Petrece timp cu ea si comunicati

In momentele de calm, incearca sa o interoghezi despre tineretea ei. Vei descoperi ca aveti mai multe lucruri in comun decat crezi.

Fii dispusa la compromis

Desi este greu, accepta ca odata ce te-ai maritat cu el, mama sa va fi o prezenta destul de puternica. Numai ca acest lucru se va petrece doar in prima parte a casniciei. Dupa aceea ai scapat!

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *