Search for content, post, videos

Cum sa “te folosesti” de sani in timpul sexului precum profesionistii

Una dintre cele mai senzuale parti feminine sunt sanii si, pe langa rolul lor de alaptare dupa nastere, marele avantaj al sanilor este tocmai cresterea nivelul de atractivitate al femeii in ochii barbatului. Din acest motiv au si un rol important in timpul sexului, daca “te folosesti” de ei.

 

Unele femei nu-si dau seama ca si sanii lor le pot oferi placere in timpul sexului, singura atentia pe care o acorda de fapt sanilor lor fiind atunci cand merg la control medical ca sa se asigura ca nu exista vreo problema la nivelul lor. Insa sani nu sunt doar pentru estetica si alaptare, sunt o zona erogena importanta a corpului care poate genera placeri nebanuite.

 

Frecarea sanilor in timpul sexului

 

Cand un barbat mangaie sanii unei femei, creierul acesteia elibereaza hormonul oxitocina in circulatia sange, responsabil pentru senzatia de caldura si stare de bine. Hormonul se elibereaza si in timpul imbratisarilor indelungate si are un rol-cheie in declansarea orgasmului. Pentru a spori efectul, trebuie acordata mai multa atentie sanilor in timpul sexului. Spre exemplu, daca femeia este deasupra, barbatul ar trebui sa stea in fund, astfel incat ea sa-l poata cuprinde cu bratele, lipindu-si trunchiul de el si frecandu-si sanii de pieptul lui. Orice forma de atingere la nivelul sanilor, in timpul sexului, trebuie sa fie delicata, caci formele mai dure un pic, precum ciupiturile, pot cauza durere si distruge, astfel, orice urma de placere. Bineinteles, in cazul femeilor care apreciaza sexul mai dur, ciupiturile si framantarile sanilor pot fi mai puternice, dar doar daca ele cer acest lucru partenerilor.

 

Atatarea sanilor

 

In cele mai multe cazuri, simplul privit al sanilor este excitant pentru barbat, aceasta parte feminina putand genera o erectie chiar si fara ca el sa se atinga de ea. Pentru a potenta acest avantaj, in timpul sexului, cand partenerii sunt fata in fata, ea ii poate lua mana lui si sa i-o puna pe stern, pe partea din mijlocul sanilor. Apoi, cu propriile maini, sa-si adune sanii spre mana lui. Totodata, femeia se poate juca cu degetele lui, “pictand” practic cercuri pe suprafata sanilor, de la exterior pana la sfarcuri. Miscarile delicate sporesc starea de excitare prin simpla atatare a sanilor.

 

Senzatii noi cu lucruri noi

 

Chiar daca barbatul este un maestru in folosirea mainilor in timpul sexului, partenerii pot incerca si altceva cand vine vorba de excitare prin masarea sanilor. Pielea fina de la nivelul sanilor se poate irita la randul ei din cauza fortei de frecare, indiferent cat de delicat este barbatului. Pentru a preveni acest lucru, dar si pentru a experimenta senzatii noi, folositi crème de corp, de masaj, tot felul de uleiuri pentru masarea sanilor. Senzatia alunecoasa va intensifica starea de excitare a ambilor parteneri.

 

Minunile din spatele sfarcurilor

 

Cea mai sensibila zona a sanilor sunt mameloanele, acestea fiind capabil sa genereze placeri intense, dar si durere daca sunt tratate prea agresiv. Miscarea de la nivelul sfarcurilor trebuie sa fie delicata. Barbatul se poate folosi atat de crème, cat si de un cub de gheata pe care sa-l roteasca in jurul sfarcului, bineinteles, daca femeia accepta astfel de senzatii. In pozitia misionarului, el poate sa inconjoare sfarcul cu limba, actiunea activand terminatiile nervoase chiar de sub mamelon.

 

 

Placere maxima la dus

 

Sexul nu trebuie sa aiba loc doar in pat, intr-un mediu relativ uscat. Ba dimpotriva, masarea sanilor la dus, folosind un gel delicat este una dintre cele mai excitante tehnici sexuale. Asadar, nu va dati in laturi de la a patrunde amandoi in dus si a va juca cel putin cu organele sexuale si, bineinteles, cu sanii femeii. Cu apa scurgandu-se pe sanii ei, masarea este mult mai placuta, barbatul putandu-se infrupta din sfarcuri si gura. Pe de alta parte, gelul de dus poate ajuta, la randu-i, la sporirea placerii, permitand acea alunecare erotica a mainilor sau, de ce nu?!, a penisului pe sanii femeii.

 

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *