Search for content, post, videos

Cum sa supravietuiesti unei relatii la distanta

Se intampla ca omul de care ne-am indragostit pana peste cap sa nu fie din acelasi oras cu noi si, in ciuda tuturor argumentelor de a nu ne avanta intr-o relatie, totusi o facem.

O astfel de relatie nu este, insa, la fel de usor de intretinut ca una clasica, iar lipsa prezentei fizice trebui inlocuita prin orice mijloc posibil, motiv pentru care trebuie sa inveti sa supravietuiesti relatiei la distanta, dar si sa o faci sa reziste. Iata cum!

 Cat sa vorbesti la telefon

 Ideal este ca o conversatie sa nu dureze mai mult de o ora si sa tineti amandoi cont de programul celuilalt. Oboseala si uneori, fusul de orar diferit, isi poate pune amprenta pe starea fizica. Asadar, o ora de vorbit la telefon neintrerupt intr-o zi este suficient. In felul asta, nu epuizezi subiectele de conversatie si nu deveniti plictisiti.

 Mesaje din plin

 Daca factura la telefonul mobil sau fix devine tot mai incarcata, atunci optati pentru aplicatii gratuite pe smartphone, precum este Whatsapp. Partea buna a aplicatiei este ca puteti trimite si fotografii sau filmulete, dar si mesaje audio.

 Sex online

 Distanta nu trebuie sa transforme relatia in ceva platonic. Folositi-va de mesaje picante sexual si de webcam pentru a va condimenta viata sexuala chiar si de la distanta. Mai mult de atat, imbracamintea sexi si jucariile sexuale pot fi la randul lor de mare folos. Astfel veti pastra interesul, mai ales cel sexual, in viata pana la urmatoarea intalnire.

 Atentie la setari!

 Pentru a fi siguri ca nimeni altcineva nu poate vedea ceea ce doar ochii lui sau ei ar trebui sa vada, revizuiti-va amandoi setarile la reteaua sociala pe care o folositi, la webcam sau la alte aplicatii utilizate. Daca va ia valul, e bine sa fiti siguri ca doar voi vedeti ce se intampla.

 Umpleti-va programul

 Doar pentru ca partenerul se afla la sute sau la mii de kilometri distanta nu inseamna moartea vietii sociale. Asadar, ocupati-va timpul liber si pastrati legatura prin mesaje atunci cand nu sunteti in pat cu telefonul la ureche sau in fata calculatorului din dormitor. Iesiti in oras cu prietenii, mergeti la film si chiar faceti-va un abonament la sala. Fiecare activitate va va ajuta sa va mentineti in forma si poate chiar sa aratati mai bine la urmatoarea intalnire, in timp ce si starea psihica si sufleteasca va avea de beneficiat de pe urma unui program variat si cat se poate de social.

 Trimiteti “vederi” sexi

 Iesiti din tiparele mediului online si al celui telefonic. Suprindeti-va iubitul cu scrisori si poze, de ce nu deocheata chiar, din cand in cand. Imaginati-va cata suprindere poate exista atunci cand, pe langa facturi, in cutia postala va gasi si o scrisoare. Cine mai trimite azi scrisori?? Ei bine, acest obicei vechi poate inveseli pana peste cap un om care vine sictirit de la serviciu, caci gaseste un mesaj incantator exact unde nu se asteapta: langa factura de lumina din cutia postala.

 Fiti perseverenti!

 Nu lasati timpul sa treaca fara sa va faceti planuri. Si ce daca va veti revedea abia peste opt saptamani?! Trimiteti in fiecare saptamana cate o scrisoare prin posta, poate chiar un cadou simbolic, dar ceva care stiti ca il va incanta, prin curier.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *