Search for content, post, videos

Cum sa renunti la o relatie toxica in 5 pasi

Partenerul tau este „cocosul” in relatia voastra de mult timp, iar tensiunea in cuplu atinge cote alarmante adesea. Adesea te simti pierduta, neajutorata, iar fericirea a disparut de mult din dictionarul vietii in doi. Daca iti suna cunoscut, Inseamna ca trebuie sa fugi cat te tin picioarele deoarece te aflii prinsa intr-o elatie toxica.
Nu este usor sa renunti la iubitul sau sotul tau, mai ales daca inca ai sentimente pentru el sau crezi ca-l mai poti schimba. Iata insa 5 sfaturi de la expertii in relatii care te vor ajuta sa-ti pui ordine in ganduri si sa iei cea mai buna decizie pentru tine: 

1. Intelege semnele

Primul pas este sa realizezi daca relatia doar scartaie sau a ajuns sa-ti faca rau cu adevarat. Cateva semne ca partenerul nu este potrivit pentru tine sunt: are mereu dreptate, iar tu esti redusa la tacere, indiferent de subiectul discutiei, partenerul este mai degraba absent din relatie, iar atunci cand isi face aparitia este doar pentru a-si satisface propriile nevoi, indiferent de natura lor. Chiar daca acum presiunea nu pare atat de mare, psihologii sustin ca tensiunile vor creste pe zi ce trece. 

2. Ce te tine in aceasta relatie?

Este foarte important sa gasesti un raspuns al acestei probleme. Este vorba de teama de a fi singur, mila, partea financiara sau pur si simplu din obisnuinta?

Citeste continuarea articolului pe acasa.ro  ( http://goo.gl/bjLpa9 )

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *