Search for content, post, videos

Cum sa prelungesti orgasmul

Cand atractia sexuala este foarte mare si nivelul de intimitate dintre cei doi parteneri este foarte ridicat, amandoi pot creste tensiunea sexuala astfel incat sa prelungeasca orgasmul femeii.

 “Atunci cand iti folosesti si trupul si mintea in pat, te simti mai relaxat si mai intim cu partartenerul. In astfel de situatii, excitarea creste la maxim, motiv pentru care sexul devine tot mai bun”, a explicat profesorul doctor Logan Levkoff, educator sexual certificat.

 “Cu cat incetinesti ritmul la inceput cu atat tensiunea sexuala si dorinta creste, motiv pentru care te vei bucura de un orgasm prelungit si mult la exploziv”, a adaugat specialistul care a venit si cu cateva ponturi care pot face climaxul sa dureze mai mult.

 Inainte de sex

 Cum nimic nu se intampla intr-o clipita, pune bazele unei partide incendiare de sex inca de dimineata. Trimite-i un mesaj excitant si indraznet inca de la primele ore ale diminetii. “Abia astept sa-mi smulgi hainele de pe mine!” sau “Ce ai de gand sa-mi faci diseara?” sunt doua variante, dar ideal este sa personifici mesajul in modul in care stii ca-l va starni cel mai bine.

 Profesorul Ian Kerner, autor al cartii “She Comes Firt” atrage atentia ca scrisul si, implicit, cititul – asadar nu imaginile – “stimuleaza cel mai bine imaginaria in moduri pe care vizualul, imaginile deja servite nu reusesc sa o faca”.

 Spre seara, cam cu o ora inainte de sex, fa o baie calda pentru a te relaxa. Nervozitatea si incordarea adunate in timpul zilei nu ajuta deloc la atingerea climaxului, ba mai mult, ingreuneaza obtinerea orgasmului. Din acest motiv, inainte de sex, relaxeaza-te cu o baie calda sau alt mod care stii ca te deconecteaza psihic si te inmoaie usor fizic dupa o zi grea.

 In timpul sexului

 Incepe prin atingeri de tot felul si peste tot. Prelungeste preludiul astfel incat tensiunea sexuala sa creasca pana in punctul in care sa ravnesti din toate celulele dupa barbatul de langa tine – si el, de asemenea, dupa tine. “Scopul este relaxarea si cladirea intimitatii intre cei doi parteneri”, a explicat psihologul si terapeutul sexual Arlene Goldman, autor al cartii “Secrets of Sexual Ecstasy”. Din acest motiv nu trebuie sa sari peste preludiu, chit ca acest lucru se intampla in multe cazuri. Atingerile, masajul, saruturile si sexul oral, alternate sau concomitent, sunt o forma de prelungire a preludiului. Nu te grabi in nimic ceea ce faci.

VIDEO Cel mai usor mod de a obtine numarul de telefon al unei femei

 Dupa penetrare, cand simti ca toata tensiunea sexuala cladita va rabufni prin orgasm, schimba pozitia astfel incat sa fiti fata in fata. Contactul vizual in astfel de momente sporeste intensitatea si intareste intimitatea dintre parteneri. Miscarile de du-te-vino incete, ocazional circulare sunt cheia. Nu grabiti pasul, nu cresteti ritmul miscarilor. Cu cat penetrarea se face mai lent, mai profund iar privirile celor doi se intalnesc, cu atat orgasmul va fi mai lung.

 Dupa sex

 “Perioada de dupa sex este la fel de importanta ca preludiul. Este ca si cum ai manca un desert delicat dupa o cina extraordinara. Este cireasa de pe tort”, explica terapeutul sexual Arlene Goldman. “Ramaneti lipiti unul de celalalt cateva minute, in timp ce el este inca in tine, ascultati-va bataile inimii, respiratia, gafaielile, priviti-va. Cu cat ramaneti mai mult timp conectati fizic cu atat legatura sufleteasca, psihica si intimitatea dintre voi vor fi mai puternice”, conchide Goldman.

Cum sa faci o femeie sa aiba orgasm

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *