Search for content, post, videos

Cum sa o ceri perfect in casatorie

Momentul cererii in casatorie este unul dintre cele mai frumoase momente cu care se intalnesc oamenii de-a lungul timpului.

S-ar putea spune cu usurinta ca cel mai mare impact emotional pe care il are acest moment este asupra femeii, asa si este, totusi exista barbati asupra carora acest moment inedit are un puternic impact emotional.

Momentul cererii in casatorie este un moment special cu care un cuplu se confrunta. Inelul de logodna care reprezinta un simbol al uniunii eterne si al iubirii, este cel mai frumos obiect pe care o femeie care iubeste il poate primii de la partenerul ei.

Barbatii desi sunt etalon al fortei, al duritatii, devin foarte emotionati atunci cand vine vorba despre acest subiect. Un moment cu un imens impact si pentru ei, cererea in casatorie trebuie gandita, organizata perfect intr-un loc inedit.

Ce trebuie un barbat sa retina este ca o femeie este mult mai impresionata si marcata de acest moment, iar ei trebuie sa puna la punct toate detaliile, pentru ca momentul cererii sa fie o amintire frumoasa pentru toata viata.

Orice femeie se viseaza mireasa, insa mai mult decat atat se viseaza dorita, ceruta in casatorie.

Un barbat care se decide asupra cererii in casatorie trebuie sa se gandeasca la toate detaliile importante din viata partenerei lui: gusturile ei in materie de bijuterii, locuri preferate (lac, munte, mare, Paris etc.) si sa le puna pe cat posibil in practica.

Un picnic romantic realizat la marginea unui oras, alaturi de lumanari si o sampanie buna, o excursie bine pusa la punct, dar spontana pentru ea, un restaurant de calitate, o cina superba alaturi de muzica ei preferata.

Inelul este cel mai important aspect din toata ecuatia. Ea va trebui sa il poarte pe deget intreaga viata, deci va trebui sa ti cont de tot ce ii place ei in materie de bijuterii.

Nu te uita la bani atunci cand vine vorba despre inel. Bijuteriile nu se devalorizeaza, mai mult decat atat este o investitie pentru viitorul relatiei voastre, iar cel mai important este ca ea sa se simta confortabil si sa poarte cu placer acel inel.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *