Search for content, post, videos

Cum sa-l inseli fara sa-si de seama

Chiar daca poate inca iti iubesti jumatatea, in cazul in care un alt barbat ti-a cazut cu tronc ar fi bine sa faci ceva in privinta asta. Si cum cu siguranta vei alege sa il inseli, macar si poate pentru a scapa de ..obsesie, ne-am gandit sa iti dam cateva sfaturi ca s-o faci inteligent, fara a fi prinsa.

Ia-ti un telefon cu cartela
Spune-i iubitului ca ai primit telefonul de la serviciu si ca-l folosesti pentru munca. De fapt, vei folosi acest numar cu celalalt barbat. Nu uita sa-l tii pe silent cand esti acasa, ca iubitul tau sa nu intre la banuieli. foloseste o cartela, nu un abonament, ca factura sa nu ajunga in mainile iubitului.

O prietena drept alibi
Foloseste o buna amica de-a ta ca sa poti iesi din casa. destainuie-i secretul tau si ea te va ajuta sa poti iesi fara sa trezesti suspiciuni. Eventual, joaca roul amicei care trebuie sa isi ridice prietena de la pamant dupa ce a fost parasita. Astfel, „ura” iubitului tau se va indrepta catre ea pentru ca te fura, si nu asupra ta pentru ca pleci des de acasa.

Continua sa faci sex cu iubitul
Nu ii da de inteles ca esti satisfacuta deja. Prefa-te in pat si fa sex cu el de fiecare data cand vrea. Ba mai mult, trebuie sa ai deseori tu initiativa, pentru a-l tine domolit.

Ramai la fel de prietenoasa cu iubitul tau
Daca incepi sa fii antipatica, isi va pune intrebari. Joaca un joc si fii cea mai buna prietena a sa. Astfel, va fi sigur ca esti loiala.

Inventeaza obligatii personale
Cu scopul unor team buildinguri inventate, poti pleca de acasa mai multe zile.

Nu socializa cu celalalt barbat pe net
Iubitul tau va cauta cu siguranta, de mai multe ori, in lista ta de prieteni. Cum va gasi un necunoscut, va incepe sa-l cerceteze. Asa ca amantul tau nu are ce cauta in lista ta de prieteni.

In rest, fii foarte atenta sa ramai cat se poate deneschimbata in comportament. Vanatorul din iubitul tau ar putea detecta orice schimbare si va deveni suspicios.

 

 

 

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *