Search for content, post, videos

Cum sa-l faci sa te doreasca mai mult! Trucurile pe care trebuie sa le stie orice femeie

Daca l-ai vazut, ti-a placut si tot ce iti doresti este sa fie mai interesat de tine, iti propunem cateva trucuri simple, pe care le poti folosi ca sa te doreasca mai mult.

Fii naturala

Atunci cand va intalniti ai tendinta sa petreci ore in sir ca sa te aranjezi si nici macar nu esti multumita de rezultat? Ei bine, renunta acest obicei. Fii cat mai naturala, dar nu neingrijita. Impresioneaza prin simplitate, feminitate, intrucat barbatilor le plac femeile care radiaza in mod natural.

Nu te stradui prea mult!

Daca esti la inceputul unei relatii si esti emotionata sau pur si simplu vrei sa-l vezi mult, nu verbaliza. Tine aceste lucruri pentru tine si nu-l lasa sa vada ca esti foarte interesata de el. Fii relaxata si simte-te confortabil cu tine.

Determina-l sa-ti castige atentia

In cazul in care iesiti in oras sau la cinema si iti doresti sa te sarute ori sa te tina de mana, lasa ca aceste gesturi sa vina de la el. Nu-i spune ce-ti asteptari ai. De asemenea, dupa intalnire nu-i da mesaj. Asteapta sa faca el acest lucru. Daca nu o face, nu dispera. Nu merita atentia ta.

Citeste si: Cum ”repari” o relatie ce pare sa nu mai functioneze! Regulile de care trebuie sa tii cont inainte sa pui punct

De asemenea, nu trebuie sa-l suni tu prima, intrucat acest lucru spune clar ca esti interesata de el, iar acest lucru il va determina sa foloseasca aceasta ”arma” in folosul lui. In cazul in care ati mers mai departe si ai ajuns sa-i cunosti prietenii, nu-i critica. Fii draguta cu ei, intrucat orice barbat adora femeile care le respecta familia, prietenii si chiar colegii.

Evident, nu trebuie sa te arati geloasa, intrucat barbatii se sperie de astfel de femei si aleg sa nu se implice sentimental.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *