Search for content, post, videos

Cum sa-l ajuti sa nu mai sforaie. Cele mai bune metode

Multi dintre barbatii nostri ne cauzeaza nopti nedormite cu sforaitul. In ciuda faptului ca la prima impresie pare ca nu avem ce sa facem ca sa-i ajutam sa nu mai sforaie, exista cateva trucuri care ar putea sa ii scape de acest obicei.

Ce-i drept, procesele acestea ar putea sa dureze un pic din cauza faptului ca sforaitul este provocat de o serie de factori.

Asadar, iata ce putem face ca sa-i ajutam sa nu mai sforaie

Desfundarea nasului

Cumpara-i picaturi de nas si de fiecare data cand are respiratie grea admisintreaza-ile. Astfel, va avea caile respiratorii curate inainte de culcare.

Roaga-l sa nu consume mult alcool

Din cauza ca alcoolul produce relaxare musculara, in cantitati mari, poate cauza sforait. Roaga-l sa nu bea mult insa nu fii insistenta ca sa nu-l superi. Este indicat sa nu bea nimic cu 4 ore inainte de culcare.

Ajuta-l sa slabeasca

Grasimea se depune si pe caile respiratorii asa cum se depune si pe celelalte organe interne. Daca acestea sunt presate, pot cauza sforait. Ajuta-l sa gaseasca o metoda prin care sa dea jos cateva kilograme si ajuta-l sa o respecte.

Roaga-l sa doarma cand este obosti

Odata ce este epuizat, va cadea intr-un somn foarte adanc. Aici se petrece acelas fenomen ca si in cazul bauturilor alcoolice, cand muschii i se relaxeaza prea mult. Odihna ajuta la starea generala de bine si astfel la un tonus muscular sanatos care poate preveni sforaitul.

Umezeste aerul

Incearca sa te asiguri ca aerul din camera unde domriti nu este uscat. Si uscarea cailor respiratorii este un factor care duce la sforait.

CITESTE SI

Sfaturi utile pentru a scapa de sforait

 

loading...
<

4 comments

 • <cite itemprop="author">Ghită</cite>

  Pe lingă cele enumerate mai sus o cură simplă de detoxifiere şi scădere in greutate -Dimineaţa imediat după trezire o gargară cu ulei de floarea soarelui timp de minim 5-10 minute după care se elimină şi se spală ff bine cu apă caldă(atenţie nu se inghite nimic din acel ulei fiind ff toxic),după 30 minute poate lua micul dejun obişnuit la care se consumă o singură felie de pâine neagră .Peste zi nu se mai consumă pâine.Nu se va consuma alcool, gazoase(apă, sucuri) se reduce consumul de zahăr pâna la elimanarea in totalitate, nu se va asocia carne cu cartofi,cu paste sau cu orez, se vor consuma doi litri de apă plată pe zi.După ora 18 nu se mănîncă nimic eventual fructe.Reţeta dă rezultate fff bune ,eu am slăbit 14 kg ,mă simt foarte foarte bine şi NU MAI SFORĂI.

 • <cite itemprop="author">Vio At Radiodjone</cite>

  The BEST SOUND, The BEST TRANCE, only at RADIO DJ ONE
  LINK FOR LISTEN: http://www.toox.de:8000/listen.pls
  For good connection use Winamp or VLC Players
  If don’t open it, plss contact me for help you
  https://www.facebook.com/Radiodjone1
  https://www.facebook.com/OnlyTrance4U
  https://www.facebook.com/groups/OnlyTrance4UatRADIODJONE

 • <cite itemprop="author">Mate</cite>

  Sau te culci in alta camera ! 🙂

 • <cite itemprop="author">Victoras de la oras</cite>

  Cea mai buna solutie !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *