Search for content, post, videos

Cum sa iti faci sotia sa se simta iubita mereu

Cel mai important lucru atunci cand construiesti o viata in doi este sa ii arati intotdeauna sotiei ca este apreciata si iubita. Fara aceste doua simple dar importante lucruri, ea va fi nefericita, lucrurile putand degenera in timp ajungandu-se la divort sau chiar infidelitate in cazurile extreme. Fiecare are nevoie de afectiune, fiecare are nevoie de a fi apreciat, inteles, de a avea mereu un umar care sa-l sprijine la nevoie. Nu e greu sa o faci iar efortul este minim. Rezultatele sunt insa extrem de agreabile si te vor ajuta sa menti casnicia pe linia de plutire chiar si dupa ani si ani de zile. Ce trebuie sa faci?

1.Imbratiseaz-o si alint-o in fiecare zi. Femeile sunt extrem de receptive la acest tip de comportament mai mult, te vor ajuta sa-i arati mereu ca iti pasa si ca tii la ea. Fa-ti timp pentru imbratisari fara niciun alt scop decat cel de a-ti arata dragostea.

2.Spune-i in mod regulat, cat mai des posibil, ca o iubesti. Foarte multe femei traiesc cu barbati care uita dupa un timp de acest mic dar important gest, presupunand ca ele „oricum stiu asta dinainte”. Fals. Chiar daca o stie, ii va place sa o auda din cand in cand. Spune-i acele cuvintele magice si ajut-o sa se simta mereu iubita.

 3.Ofera-te in permanenta voluntar in treburile casnice si in ingrijirea copiilor. Nu o lasa pe ea sa faca totul si nici nu astepta pana te va ruga disperata sa o ajuti. Nu te astepta de fiecare data sa iti spele sotia farfuriile murdare, sa iti puna camasile la spalat, sa culce copiii etc. Casnicia presupune asocierea a doi oameni nu a unuia singur. Ajut-o si se va simti cu atat mai apreciata, stiind ca iti pasa.

4.Ascult-o si incearca sa-i implinesti visele. Daca vrei insa sa-i oferi de cate ori poti ceea ec iti doreste, asculta atunci cand iti povesteste despre ceea ce isi doreste, las-o sa-ti impartaseasca din visele si sperantele sale. Fa-ti un scop din a implini macar o parte din aceste dorinte si arata-i astfel cat ed mult o iubesti.

5.Cunoaste lucruri pe care de obicei barbatii le uita. Aminteste-ti aniversarile, florile ei preferate, ciocolata care o face mereu sa zambeasca. Detaliile sunt de multe ori mai importante decat orice.

6.Surprinde-o cu gesturi romantice. De cate ori ai ocazia, invit-o undeva special, pregateste-i o baie aromata sau o cina romantica in doi, chiar si acasa. Arata-i ca romantismul nu piere odata cu juramintele rostite la cununia civila si ca dragostea ta este eterna.

7.Ascult-o si aratate interesat si de solutiile ei atunci cand se iveste o problema. Impreuna faceti o echipa si nu uita niciodata acest lucru. Barbatii au tendinta de a incerca sa rezolve singuri aceste probleme, facandu-si sotia sa se simta inutila. E important sa nu cazi in aceasta ispita chiar daca in final le vei rezolva tot dupa propriile tale idei.

loading...
<

1 comment

  • <cite itemprop="author">Dulau Batran</cite>

    Cel mai bine este schimbând-o din 10 în 10 ani. Poate şi din 5 în 5 ani. Cele şapte acţiuni le poţi face bine mersi ca bărbat şi la mai multe odată. Şi atât timp cât „dragostea” depinde de feromoni, când încep emiterea lor cei doi parteneri se duc în pat să se „iubească”, chiar şi după o ceartă zdravănă. Există proşti care pun botul la aşa ceva?! Cum adică este ceva nemaipomenit ca într-un cuplu treburile să fie făcute împreună?! Se poate. Că am întâlnit proaste necăsătorite încă, ce le găseam duminica acasă şi întrebându-le dar unde e iubitul şi de ce nu sunt în oraş, răspundeau că el e la meciul de fotbal. Păi dacă o proastă ca asta mai stă o clipă cu un bărbat care este un sclav al sistemului ce primeşte pâine şi circ, sau îl mai ia şi de bărbat, ce puii mei de viaţă de iubire va avea?! Cunosc zeci de foste cupluri, care din „pisi”, „miţi”, „ţiţi”, motănel” etc. nu ieşeau şi îşi spuneau te iubesc unul altuia de multe ori pe zi, de mă apuca sila când eram la ei în vizită. Dar acum toţi sunt divorţaţi. Nu am zis niciodată nevestei „te iubesc”, nici ea mie, şi uite că au trecut anii(mulţi), fără să ne gândim la divorţ, sau să ne batem. Ne-am purtat normal, ca două fiinţe civilizate ale unei rase de pe planeta Pământ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *