Search for content, post, videos

Cum sa iti dai seama daca e persoana potrivita pentru tine

In momentul in care incepi o relatie noua esti cuprinsa de euforie, de cele mai multe ori. Dupa o perioada de timp vei incepe sa-ti pui cateva intrebari in functie de cum va evolua ceea ce tu si partenerul tau ati construit pana acum.

Daca ai indoieli sau pur si simplu esti curioasa sa afli daca omul langa e cel cu care vrei sa iti petreci restul zilelor, atunci ar trebui sa ai in vedere cateva lucruri.

Daca nivelul de satisfactie pe care-l aveti amandoi in privinta relatiei e relativ mare, atunci nu ar trebui sa va faceti griji pentru viitorul vostru. Cel mai important lucru este sa priviti doar in curtea voastra si sa vedeti cum sa va imbunatatiti propria viata personala, in loc sa ascultati de ce zic cei din jur, care nu sunt bine intentionati de cele mai multe ori. Invidia poate fi foarte veninoasa.

Daca tot mai ai cateva semne de intrebare, nu e nicio problema daca vei face comparatii intre relatia actuala si fostele tale relatii. Experienta din trecut poate fi benefica pentru un viitor linistit si conturat asa cum iti doresti tu. In functie de rezultatul obtinut, iti vei da seama daca trebuie sa faci anumite schimbari la tine sau sa vezi daca va trebui sa ai o discutie serioasa cu partenerul tau in privinta viitorului vostru impreuna.

Un lucru esential in orice relatie este comunicarea. Va trebui sa vorbesti si sa spui ce te nemultumeste pentru a gasi solutiile care vor ajuta la eficientizarea relatiei voastre, altfel riscati sa prabusiti totul sub un maldar de suferinta si vorbe aruncate la nervi.

Un alt aspect pe care va trebui sa-l abordezi impreuna cu partenerul tau este necesitatea unei schimbari sau, de ce nu, chiar mai multe. La urma urmei e vorba de voi doi si de fericirea voastra, iar pentru un viitor frumos va trebui sa faceti amandoi compromisuri.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *