Search for content, post, videos

Cum sa invingi monotonia din relatia ta, in functie de pragurile timpului

Oricat de frumoasa si solida ar fi o relatie, odata cu trecerea timpului aceasta se degradeaza invevitabil.

Se spune ca exista anumite praguri de-a lungul relatiei pe care daca le treci relatia va rezista in timp. Totusi acest lucru nu ne garanteaza fericirea, persistenta iubirii si al lucrurilor frumoase si inedite petrecute impreuna.

Pragul de 3 ani. Dupa acest prag de 3 ani, persoanele implicate in relatie au deja o experienta comuna, isi cunosc personalitatile, defectele, calitatile, stiu ce le place si ce nu si cum sa le surprinda de fiecare data.

Pragul de 6 ani. Poate suna un cliseu ca odata la trei ani exista un prag al relatiei peste care trebuie sau nu sa treci. In aceasta perioada din relatie lucrurile sunt foarte evoluate, relatia de cuplu s-a transformat in relatie de familie, prietenii din prieteni individuali s-au transformat in prieteni comuni. Practic in aceasta perioada totul este la comun.

Ce trebuie sa faci pentru a invinge monotonia din relatie?

Nu exista o reteta anume pentru acest lucru, ideea este ca acest lucru sa nu intervina intre voi. Daca totusi s-a ajuns in acel punct, modul de iesire este de a face lucruri neobisnuite pana atunci. Iesiri spontane, vacante neasteptate, seri romantice organizate si cine speciale.

Iesirile spontane si vacantele neasteptate sunt cel mai bun mod de a iesi din rutina relatiei. In vacante poti sa vizitezi si sa faci lucruri pe care nu obisnuiai sa le faci inainte.

Serile romantice alaturi de cine romantice sunt un mod special, pur personal, romantic, inedit si relaxant de a-ti petrece timpul alaturi de persoana iubita.

Daca doresti sa iesi din rutina zilnica a relatiei facand lucruri noi, sa ai parte de experiente frumoase si totusi sa continui sa petreci cat mai mult timp alaturi de persoana iubita pasii de mai sus sunt exact ceea ce o relatie problematica are nevoie.

 

 

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *