Search for content, post, videos

Cum sa-i spui ca te desparti de el

Nimeni nu spune ca relatiile sunt usoare cu atat mai putin ca a-I pune capat poate fi usor, nici macar pentru cel care isi doreste acest lucru si ia primul atitudine. Cu exceptia cazurilor cand reusesti sa te mariti cu iubitul din liceu si sa traiti fericiti pana la adanci batraneti, o utopie de altfel, fiecare femeie va fi nevoita la un moment dat sau altul sa puna capat unei relatii care nu o satisface. Si, chiar daca nu iti face placere sa iti vezi iubitul suparat, nu trebuie sa alegi niciodata calea cea mai simpla. Da, nu poti lasa un mesaj pe peretele de Facebook si nici nu o poti incheia cu un SMS scurt si la obiect. Exista o cale buna si un area si tocmai de acestea ne vom ocupa in acest articol.

Da-i papucii in mod direct

Adreseaza-i-te cat se poate de direct, intre patru ochi, astfel incat sa te inteleaga perfect si sa isi dea seama despre motivele care te-au determinat sa optezi pentru ruperea relatiei. Ti-a acordat si el de la inceput destul timp pentru a va cunoaste deci e cat se poate de normal sa i-l acorzi si tu acum la sfarsit.

Nu-i da vestea proasta prin SMS sau E-mail

Orice relatie se confrunta cu probleme si, daca se ajunge la despartire, ele devin cat se poate de importante. El trebuie sa inteleaga motivele pentru care o faci, in acelasi timp trebuie sa va rezolvati cel putin o parte din aceste probleme. Posta electronica sau mesajele scurte nu sunt un mediu propice pentru a discuta si rezolva probleme.

 Alege un mediu intim, privat

In momentul in care il anunti ca vrei sa te desparti de el, il pui intr-o postura vulnerabila. Alegand sa o faci in public, nu vei reusi decat sa-l faci sa se rusineze si sa se inchida in sine. O discutie devine astfel monologul tau iar problemele raman in aer.

Fii sincera si directa

Acum e momentul sa-ti etalezi toate nemutumirile si frustrarile. Dupa ce te-ai despartit nu o mai poti face. Asa ca ai acum ocazia sa ii spui tot ce nu ti-a placut, tot ce a facut gresit, cum te simti, de ce te simti asa si de ce vrei sa pui capat relatiei. De asemenea, nu incerca sa te invarti in jurul cozii. Minciuna nu e de bun augur nici macar in asemenea situatii. Stiu, adevarul doare dar in acelasi timp il va ajuta si pe el si pe tine in acelasi timp.

Asculta-l

Probabil ca si el va avea cate ceva de spus dup ace i-ai dat vestea proasta. Asculta-l si lasa-l sa-si exprime si el nemultumirile, sentimentele, trairile. Nu e mult de oferit, mai ales ca ati fost parteneri de viata o vreme.

Nu porni o cearta

O despartire trebuie sa se desfasoare calm, prin intermediul unei discutii in care amandoi sa participate. Daca te simti sigura in ceea ce vrei sa faci, nu e niciun motiv de cearta. Daca el nu se poate abtine, da-i impresia ca vrei sa pleci si lasa-l sa inteleaga ca te vei intoarce cand va fi capabil de o discutie civilizata.

 

loading...
<

1 comment

 • <cite itemprop="author">pasqualyna</cite>

  ”Caut colaboratori pentru publicare anunturi

  Se lucreaza comod de acasa maxim 3 ore pe zi, in functie de abilitati

  Cerinte: – necesar calculator

  – conexiune internet

  – rabdare

  – cunostinte minime PC

  – seriozitate

  – perseverenta

  – atentie la detalii

  Nu este necesara experienta.

  Instruire gratuita oferita sub forma unor lectii prin mail.

  Veti trece mai intai prin instruire apoi daca doriti, o sa incepeti sa lucrati.

  Program part-time.Acest proiect vizeaza piata americana a cartilor electronice.

  Pentrut informatii trimiteti textul ,,info’’ la adresa email doinagolpoian@yahoo.com Oferim si solicitam

  seriozitate!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *