Search for content, post, videos

Cum sa-i faci pe prietenii iubitului tau sa te placa

Barbatii pun mare pret pe parerea prietenilor lor atunci cand se implica intr-o relatie noua, chiar mai mare pret decat am crede!

 

Adesea, primele intalniri cu prietenii apropiati ai iubitului sunt mai solicitante decat primele intalniri pe care o femeie le are cu cel care are sa-i devina partener. Desi exista preconceptia ca femeile sunt cele care se lasa influentate de parerile prietenelor lor cand vine vorba de alegeri pe plan sentimental, adevarul este ca barbatii, cel putin o mare parte din ei, sunt mai influentabili decat femeile. Este foarte important pentru un barbat ca prietenii sa-i placa noua iubita.

 

Sarcina unei femei devine si mai grea in astfel de situatii, caci barbatii sunt, de fapt, carcotasi si barfitori, chiar daca aceste doua caracteristici sunt, de regula, asociate reprezentantelor sexului frumos.

 

Pentru ca o femeie sa se asigure ca va fi acceptata in grupul de prieteni, trebuie sa se inarmeze cu rabdare, cu intelegere si sa incerce sa patrunda in mintea reprezentantului sexului tare.

 

Fii o companie distractiva

 

Unele femei fac greseala sa stea „botoase” la primele intalniri cu prietenii iubitilor lor. Atitudinea de inabordabila sau de pretentioasa nu trebuie afisata nicicum intr-un astfel de cerc, caci prietenii iubitului vor capata de la bun inceput o aversiune fata de femeie. Pentru a se face placuta, o reprezentanta a sexului frumos trebuie, inainte de toate, sa zambeasca si mai apoi sa rada la glumele spuse in grup, bineinteles, cu conditia sa le inteleaga. Nu ar vrea sa fie prinsa pe picior gresit cu o gluma „interna” spusa de unul dintre barbati, gluma pe care ea nu are de unde sa o cunoasca.

 

Gesturile conteaza, la randul lor, in astfel de situatii. A sta cu mainile impreuna, in pozitie defensiva, transmite semnalul ca femeia in cauza nu se simte in largul ei si poate sa genereze chiar o usoara tensiune in grup. O femeie care se afla la primele intalniri cu prietenii iubitului ei ar trebui sa gesticuleze degajat, fara a iesi din „perimetrul” ei, adica de a gesticula mai larg de o lungime de cot, riscand astfel sa loveasca pe cineva din jur.

 

Fii una de-a lor

 

Plangerile ca barul este prea aglomerat, prea zgomotos, ca toaleta este execrabila, ca e prea mult fum sau ca nu are cocktailul cu sirop de capsune care-ti place tie nu sunt admisibile intr-un astfel de grup, mai ales cand abia incepi sa cunosti prietenii iubitului tau. Incearca sa fii una de-a lor. Daca nu-ti place berea, nu-i o problema. Meniul cu siguranta are destule sortimente de bauturi si macar una o sa-ti fie pe plac. Cat despre fum, galazie sau spatiul rastrans, asta e! Incearca sa gasesti partile frumoase ale intalnirii si nu clasa, de la bun inceput, seara ca fiind una esuata doar pentru ca nu-ti place localul.

 

Pune intrebari si ofera raspunsuri

 

Pozitia de „mutulica” nu da bine niciunei femei, in nicio situatie. Ce-i drept, nici nu este indicat sa acaparezi cu totul conversatia, dar participa la ea. Pune intrebari si raspunde cu un zambet pe buze atunci cand esti intrebata ceva. Nu te arata iritata de subiectul de discutie. Poate cea mai recenta aplicatie de smartphone sau campionatul de fotbal nu sunt subiectele tale preferate de discutie, insa poti incerca sa participi la ele. Daca chiar nu ai cunostinte in domeniu, poti spune sincer ca ti-ar placea sa te implici in discutie, dar decat sa-i incurci prin lipsa de cunostinte, mai bine taci. O atentionare usoara, diplomata va fi apreciata. Sau poti devia conversatia catre un alt subiect. Oricum ar fi, implicate in discutie.

 

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *