Search for content, post, videos

Cum sa fii seducatoare la orice varsta

Seductia tine de stil, de personalitate si de eleganta. Sarmul unei femei de cele mai multe ori nu-i nativ, este construit amanunt cu amanunt!

Oricine are curaj sa fie seducatoare la 20 de ani, dar cate femei de 50 se gandesc ca ar putea parea ridicole daca si-ar pastra aerul tineresc? Nenumarate femei, victime ale unor mentalitati gresite, transmise cu grija de la o generatie la alta, renunta complet la orice urma de seductie, dupa o anumita varsta.

Nu-i de-ajuns sa ne privim in oglinda si sa ne stim fiecare imperfectiune. Pentru a fi fermecatoare, trebuie sa stii ce anume din tine trebuie sa fie accentuat, care sunt punctele tale forte, ce-ti place cel mai mult la tine.

Ce pierzi odata cu aparitia primelor riduri castigi doar cunoscandu-te mai bine. Cu cat trec anii, cu atat devii mai sigura pe tine, caci propria-ti persoana iti rezerva din ce in ce mai putine surprize.

Profita de fiecare zi care trece! Intr-o lume dominata de imagine, trebuie sa te prezinti in cea mai buna varianta a ta. Iar atitudinea ta poate fi cea a unei femei tinere fara a fi deloc deplasata.

Nu exista seductie fara antrenament. Marile seducatoare, precum sportivii de performanta, s-au antrenat permanent. Jocul seductiei este un joc ca oricare altul.Seductia e un fel de a fi, o atitudine, o maniera de-a privi viata. Cu cat joci pe terenul ei, cu atat ti se pare mai usor! Englezii au numit jocul asta „flirt”.

Important este sa indraznesti sa scoti in evidenta fix acele aspecte care te diferentiaza de restul femei¬lor. Tu stii ce te face speciala?

In varianta ideala, seductie = acel ceva de zi cu zi, atat de sofisticat si atat de simplu, care transforma o femeie privita intr-o femeie admirata.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *