Search for content, post, videos

Cum sa fii fericita dupa divort! Sfaturi de care sa tii cont dupa separare

Ati trait o poveste de iubire minunata, insa totul a luat o intorsatura neasteptata si ati ajuns la concluzia ca cel mai bine ar fi sa mergeti pe drumuri separate. Ei bine, daca ai ajuns sa divortezi nu trebuie sa dramatizezi, epnru ca exista viata dupa separare de sot.

Potrivit specialistilor de la Your Tango, primul pas pe care trebuie sa-l faci ca sa fii fericita dupa divort, care este, fara doar si poate, o trauma, este sa accepti schimbarea.

Divortul poate fi resimtit ca sfarsitul vietii , insa cel mai important este sa accepti divortul, sa accepti schimbarea. Doar asa vei reusi sa treci mai repede peste divort si, ba mai mult, vei avea ocazia sa inveti din greseli si vei sti ce sa nu repeti in viitoarele relatii de cuplu.

De asemenea, este important sa-ti asumi responsabilitatea ca sa gasesti fericirea. Mai exact, trebuie sa recunosti ca undeva ai gresit si sa nu te simti vinovata pentru esec. Este important sa intelegi acest lucru si sa apelezi la ajutorul unui specialist.

Trebuie sa preiei controlul asupra vietii tale, pentru ca e nevoie sa te simti bine atunci cand esti doar tu. Accepta faptul ca nu-ti poti controla fostul partener si mergi mai departe.

Dupa divort gaseste un hobby si fa ceea ce-ti place. Nu-ti irosi timpul ca sa-l faci pe fostul sot sa regrete divortul. Concentreaza-te asupra vietii tale si vei vedea ca viata e frumoasa.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *