Search for content, post, videos

Cum să faci sex nebun și după casnicie

sex in functie de zodie

Dupa ce un copil va completeaza si va intregeste familia, viata voastra sexuala poate sa aiba un pic de suferit. Cauzele sunt multe si variate, insa ceea ce trebuie sa stii tu e ca toate problemele voastre au si solutii.

Studiile arata ca pentru a avea un act sexual implinit, femeile trebuie sa astepte cel putin o luna si jumatate de la nastere. Abia dupa aceasta perioada de timp pot incepe din nou activitatea sexuala. De asemenea, se recomanda o comunicare eficienta cu partenerul, intrucat barbatii nu sunt chiar receptivi cand vine vorba despre astfel de situatii. El trebuie sa stie ca in aceasta perioada ai nevoie de mai multa tandrete, atentie si suport, in detrimentul unui nopti in care amandoi ardeti 1000 de calorii.

Nu uita sa ai incredere in tine. Faptul ca ai nascut nu trebuie sa te opreasca din nimic! Esti mama, sotie si femeie iar toate acestea insumate iti vor reda increderea sa fii si performanta la locul de munca, atunci cand vei simti ca e momentul sa revii. Nu te jena pentru ca ai cateva kilograme in plus. Partenerul tau te va vedea la fel si va fi acolo pentru tine, daca vei sti sa discuti cu acesta. Nu uita, comunicarea este ultra importanta.

In ultimul rand, ar fi bine sa va luati amandoi un pic de timp liber si sa-l petreceti impreuna cu copilul pana va acomodati. Apoi veti gasi impreuna solutii la cum sa va adaptati noului mediu familial.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *