Search for content, post, videos

Cum sa faci sex ca sa ai sanse mici sa ramai insarcinata

Sexologii sustin ca exista anumite pozitii sexuale care micsoreaza sansele de a ramane insarcninata. Insa, aceste pozitii sexuale NU GARANTEAZA 100% faptul ca nu vei ramane insarcinata, ci pur si simplu, micsoreaza riscul.  

Totodata, aceste pozitii sexuale trebuie insotite de doua reguli, pentru ca sansele sa functioneze sa vreasca. Aceste reguli sunt sa eviti sa iti lasi partenerul sa ejaculeze la penetrare si totodata sa eviti sa faci sex in zilele in care esti fertila.

Trebuie stiut ca si lichidul preseminal contine spermatozoizi, chiar daca in numar foarte mic si ca sansele sa ramai insarcinata inainte de ejacularea barbatului sunt destul de mari, insa aceste pozitii te pot salva de o sarcina nedorita.

Asadar, iata cum sa faci sex ca sa ai sanse mici sa ramai insarcinata!
Pe la spate, din picioare

Aceasta pozitie sexuala, pe langa faptul ca face sexul sa fie pasional, este perfecta pentru a stimula in primul rand clitorisul. Totodata, datorita felului in care se face penetrarea, este mai greu pentru lichidul seminal sa produca o sarcina.
Cu spatele la el, in brate

Aceasta pozitie sexuala presupune ca femeia sa stea deasupra barbatului, cu spatele la el. Datorita felului in care se face penetrarea si a gravitatiei, sansele ca spermatozoizii sa ajunga la ovul sunt mai mici decat in multe alte cazuri.

Cu fata la el, in brate

Aceasta pozitie sexuala este similara cu cea dinainte, doar ca femeia sta cu fata la barbat. Sansele mici de a ramane insarcinata in cazul acestei pozitii sexuale se datoreaza tot faptului ca spermatozoizii sunt in dificultate sa ajunga la ovul.

Cu fata la el, la perete

Aceasta este poate una dintre cele mai excitante pozitii sexuale si totodata una dintre acele pozitii sexuale care te feresc cel mai mult de o sarcina. Femeia este efectivi in bratele barbatului, cu picioarele infasurate in jurul mijlocului sau, cu fata la el si lipita cu spatele de un perete. Si in acest caz, traseul seprmatozoizilor catre ovul este ingreunat de gravitatie.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *