Search for content, post, videos

Cum sa faci o impresie buna la prima intalnire cu parintii lui

Ai un iubit nou iar acest lucru reprezinta un nou inceput pentru tine. 

Nu este absolut totul comod intr-o relatie, iar printre lucrurile incomode se numara si prima intalnire cu parintii lui.

Este absolut necesar sa faci o impresie buna din prima, deoarece acest fapt te poate introduce in noua familie intr-un mod pozitiv sau negativ.

Cum sa faci o impresie buna la prima intalnire cu parintii lui? Nu este nici simplu, dar nici foarte complicat, totul tine de detalii aparent minore.
Iata ce trebuie sa faci:

Pasul cel mai important in acest caz este simplitatea. Parintii si mai ales mamele de baieti, doresc comoditate si siguranta viitorului in viata fiului lor. Parintii nu isi doresc o pitipoanca in viata fiului lor, care sa le puna baiatul cu botul pe labe.

Alegerea tinutei este foarte importanta intr-un astfel de moment. Culorile deschise influenteaza extrovertismul. Daca persoanele in cauza sunt introvertite, acestea vor fi deschise spre comunicare datorita influentei pe care o are tinuta asupra lor.

Hainele simple, in culori neutre cum ar fi nude, bej, crem sau alb, sunt perfecte pentru un astfel de eveniment.
Nu exagera cu machiajul. Parintii nu vor o nora care sta toata ziua in oglinda fara sa faca nimic.

Au nevoie de o doamna in societate si o gospodina acasa. Incearca sa le imbini pe amandoua.

Un machiaj simplu, care sa nu iasa foarte mult in evidenta, dar care sa iti scoata intr-un mod frumos trasaturile la iveala.

Fii atenta la detalii. Hainele lui trebuie sa fie perfect calcate, la fel si ale tale. Unghile ingrijite, parul frumos aranjat, pantofii impecabili.

Primele lucruri care sar in ochi in aceste situatii, sunt aceste detalii.

 

 

 

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *