Search for content, post, videos

Cum sa faci o femeie sa aiba orgasm

Calea spre culmile placerii este o preocupare pentru ambele sexe, caci este o munca in echipa.

Se invata din experienta, din greseli si reusite, dar si de la specialisti. Unul dintre acestia este Carlin Ross, educator sexual si scriitoare, care a petrecut ani din viata studiind relatiile intime si sexualitatea femeii.

Cartea lui Carlin Ross intitulata „How to Make a Girl Come” insumeaza tot ceea ce trebuie sa stie barbatul, dar si femeia pentru a atinge orgasmul. Ross vine in ajutorul celor interesati si cu 6 puncte-cheie pe care trebuie sa le aiba in vedere ambii parteneri, pentru a obtine placerea suprema a femeii si a demonta mitul ca reprezentantele sexului frumos mimeaza des orgasmul.

Graba strica treaba!

Multe dintre femei au nevoie de 30 pana la 60 de minute de stimulare, inclusiv clitoridiana, pentru a ajunge la orgasm. Totodata, multe pot atinge climaxul prin sex oral. Asadar, catva minute de saruturi pe sani si pe gat nu va duce barbatul, in majoritatea cazurilor, catre reusita de a face o femeie sa atinga culmile placerii. Asadar, la munca! Mangaierile indelungi la nivelul pubisului si o atentie deosebita acordata clitorisului, minute in sir de altfel, ajuta semnificativ la atingerea orgasmului la femei.

Mereu umed pe clitoris!

Una dintre greselile frecvente ale barbatilor este ca se avanta asupra clitorisului avand degetele uscat. Zona este extraordinar de sensibila, iar uscatimea are doar efecte contrarii celor urmarite. Asadar, atingerea sa trebuie facuta cu degetele mereu umezite.

 

Exprimarea dorintelor, binevenita!

A spune ceea ce-ti place in momentele intime este nu doar binevenit, ci si indicat, atat pentru barbati, cat si pentru femei. Beneficiile vor fi de ambele parti. Asadar, daca partenerul pune o presiune prea mare pe clitoris, femeia trebui sa spuna ca este mai mult decat are nevoie pentru placere si ca este, de fapt, dureros. Lipsa de comunicare din partea ei este una dintre desele probleme de intimitate in cuplu. Asadar, sfat pentru femei: dati-va drumul la gura! Evident, cu tandrete si diplomatie, pentru a nu face barbatul sa se simta prost.

Orgasm la dublu: 7 moduri de a atinge climaxul in acelasi timp cu partenerul

Stimularea duo!

Stimularea clitoridiana cu penetrarea vaginala este calea aproape sigura spre orgasm. Indicat este ca clitorisul sa fie stimulat chiar de femeie in astfel de momente, caci uneori coordonarea barbatului care-si misca bazinul in timp ce incearca sa se joace cu clitorisul poate lasa de dorit.

Renuntarea la preconceptii!

In dormitor (sau sufragerie, baie sau bucatarie) nu trebuie sa existe inhibitii si preconceptii. Indiferent ca este vorba de sex clasic, sau combinat cu sex oral sau alte tipuri, nimic nu este prea mult atata timp cat ambii parteneri sunt de acord cu ce se intampla in intimitate. Femeile n-ar trebui sa-si pune probleme de tipul „Ce va crede daca fac asta?” sau „Oare o sa creada ca sunt curva?” sau „O sa creada ca au trecut doua regimente prin patul meu!”. In pat, un lucru este cert: femeia trebuie sa fie „curva”.

Calea spre orgasm este autocunoasterea!

Marele adevar in ceea ce priveste propria placere este urmatorul: partenerul nu are de unde sa stie ce-ti face placere daca tu nu stii. Solutia: masturbarea. Este placuta, este sanatoasa, este o caramida importanta pentru o viata sexuala implinita.

Mersul unei femei dezvaluie daca poate sau nu sa aiba orgasm

loading...
<

3 comments

 • […] Citeste continuarea pe lyla.ro […]

 • <cite itemprop="author">mihai</cite>

  crezi ca marimea penisului conteaza? . eu unul am incercat exercitiile de pe site-ul mareste-penisul.info si am avut rezultate considerabile inca din primele saptamani ,cat despre operatiile chirurgicale nu cred ca are rost sa povestim, riscul la care te supui este mult prea mare……,;;’,,.’;;,.,

 • <cite itemprop="author">Profu</cite>

  “- De ce simuleaza femeile orgasmul?
  – Fiindca isi imagineaza ca barbatilor le pasa.”

  Si totusi, exista barbati carora le pasa. Daca esti unul dintre ei, pot sa te invat tehnica necesara pentru a face o femeie sa aiba orgasm. Pentru ca da, este o tehnica. Gandeste-te la asta ca la un fel de meditatii… pentru sex.

  Ofer si pretind discretie. Imi asum libertatea de a-mi selecta elevii.

  Cine sunt eu? Doar un barbat care si-a petrecut foarte mult timp studiind acest subiect.

  0763.49.16.48

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *