Search for content, post, videos

Cum sa cuceresti un barbat, in 10 pasi

Nu stii cum sa procedezi pentru a-i atrage atentia? Urmatoarele sfaturi te vor ajuta sa-i arati ca esti …

1. Zambeste. Tine minte mereu sa zambesti cand esti in apropierea lui sau cand se uita la tine.

2. Joaca-te cu parul. Cand iti treci mana prin par sau vorbesti cu persoanele din jurul tau si pari fericita, ai mai multe sanse sa-i atragi atentia decat daca esti sobra. NU iti schimba tonul vocii; barbatii observa asta foarte usor.

3. Fa tu primul pas. Majoritatea fetelor nu considera de cuviinta sa faca ele primul pas, dar de obicei se merita. Barbatilor le place sa stie ca o femeie nu este atat de timida si ca poate sa creeze un ambient comfortabil in jurul lor. Multi apreciaza femeile care fac primul pas, intrucat ii scutesc pe ei de acest stres.

4. Pune-i intrebari. Barbatilor le place cand femeia initiaza flirtul. Dupa ce incepi sa-l cunosti mai bine, nu ezita sa-l imbratisezi sau sa-l saruti pe obraz; asta il va face sa inteleaga ca il placi.

5. Fa-i complimente. Poti sa-i spui ca iti place tricoul pe care-l poarta sau ca adori cum ii sta parul, dar complimenteaza-l numai ocazional.

6. Comporta-te ca si cum ai flirta, dar cand vorbesti cu el, complimenteaza-l sau spune-i ceva ce admiri la el. Astfel, va renunta la timiditate si va veni sa discute cu tine.

7. Dupa ce te-ai asigurat ca te priveste, intoarce-i privirea si zambeste-i pentru exact doua secunde. Nu mai mult de doua secunde, pentru ca in acest mod flirtul se poate transforma intr-un veritabil concurs de uitat insistent unul la celalalt, ceea ce poate deveni ciudat pentru amandoi.

8. Parfumeaza-te. Toti apreciem pe cineva care miroase bine, asa ca nu uita niciodata sa te parfumezi discret, nu in exces.

9. Vorbeste-i. E usor – pur si simplu incepe o conversatie. Daca te place, e posibil sa initieze chiar el discutia.

10. NU te impacienta si nu rosi atunci cand ii vorbesti. Cu siguranta asta il va face sa-si piarda interesul fata de tine, isi va da seama ca ai facut o pasiune pentru el si astfel vei deveni plictisitoare in ochii lui. Nu ii arata cat de mult vrei sa devina prietenul tau, astfel vei parea disperata.

 

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *