Search for content, post, videos

Cum sa cuceresti femeile sexy, dar inabordabile

Unele femei sunt mai greu de abordat decat altele, dar niciuna nu este imposibil de agatat. Chiar daca ea arata exceptional de bine, poate reactioneaza la fel ca toate celelalte femei cand un barbat da dovada de incredere in sine si politete.

 

Sa ne imaginam urmatoarea situatie: o reuniune cu vechii prieteni la unul dintre ei acasa. Bineinteles, mai apar si cateva figuri noi, iar una dintre ele iese cu totul in evidenta. Este acea femeie frumoasa, senzuala si, aparent cel putin, inabordabila.

 

Iata 4 pasi simpli pentru a face o impresie buna

 

Concentrarea

 

Un barbat care a pus ochii pe o femeie pe care o considera peste nivelul lui, cel putin fizic, are impresia ca ea ii va observa toate defectele si toate temerile din primele cuvinte rostite. Ei bine, nu-i adevarat. In prima faza, o femeie observa doar ce se lasa observat. Daca este abordata cu o voce tremurand si o tinuta fastacita, este de la sine inteles ca barbatul in cauza va obtine de la ea cel mult un zambet cumva intelegator si milos, in loc de numarul de telefon. Asadar, cel care vrea sa puna mana pe femeia aparent, cel putin, fatala trebuie mai intai sa-si adune puterile, sa se concentreze si mai apoi sa se relaxeze. Un mod simplu de a obtine asta este sa si-o imagineze pe femeia respectiva razand.

 

Cum deschizi conversatia

 

In primul rand, mai ales daca el o vede la un eveniment social, cu multa lume, precum o petrecere, trebuie sa gaseasc momentul oportun pentru a o aborda. Daca este intr-o cafenea, sa astepte pana prietena ei care sta la masa cu ea se duce la baie. Daca este la o petrecere, sa o abordeze cand o vede singura pentru cateva minute. Oricum ar fi, nu cu multa lume de fata care nu ar face nimic altceva decat sa chicoteasca si sa se holbeze la cel care-si incearca norocul cu cea mai buna femeie din zona. Totodata, ea nu trebuie abordata din spate, pentru a nu o speria. Ca barbat, trebuie sa iti faci simtita prezenta inainte sa deschizi gura, indreptandu-te spre ea in timp ce ea te vede. Totodata, nu incepe cu “Buna” sau “Ce faci?” Pana una alta, esti un strain si nu are de ce sa aiba astfel de amabilitati cu tine. Incepe cu “Scuza-ma….”

 

Complimentul de bun-simt de la inceput

 

Este clar ca femeia trebuie complimentata de la bun inceput. Dar nu oricum! Chiar daca te-a observat venind spre ea, chiar daca ai spus politicos “Scuza-ma…”, tot nu va fi incantata daca o sa ii spui “Ai niste picioare superbe”, caci singurul lucru la care se va gandi va fi ca-ti doresti sa fii intre ele. Asadar, incepe cu un compliment de bun-simt. Poate se nimereste sa fiti la un prieten comun acasa si ea sa se uite prin CD-urile lui. La cel la care vezi ca staruieste mai mult sau poate zambeste discret uitandu-se la el, fa un comentariu pertinent. Daca esti si la curent cu filmul sau albumul pe care i-au cazut ochii, spune ceva despre subiect, despre trupa sau despre actori. Poti incepe chiar cu “Ai gusturi bune. Observ ca ti-au picat ochii pe albumul X al lui Y”. Astfel ii vei arata ca nu este nevoie sa intre in defensiva, creand din start o atmosfera relaxata. Mai apoi, poti sa o complimentezi fizic, dar nu facand referire la ce este evident, precum fundul, sanii sau picioarele. Spune ceva despre ochi, despre par sau poate chiar despre tinuta.

 

Incheie “intelegerea”

 

Pentru ca tu, ca barbat, ai abordat-o primul, este de responsabilitatea ta sa ii oferi numarul tau de telefon, nu neaparat sa-l ceri pe al ei direct. Oferirea are loc, insa, tot printr-un fel de cerere. Exemplu: vorbiti despre un film care va intereseaza pe amandoi si a carui premiera urmeaza sa aiba loc in curand. Ofera-i un motiv ca sa accepte sa fie contactata de tine: “Daca chiar vrei sa vezi filmul cu (…), iti pot trimite un mesaj saptamana viitoare cand se lanseaza?” In felul asta ii arati ca esti interesat sa o mai vezi, ramanand in acelasi timp relaxat si increzator (nu increzut!) Oricum ar fi, nu incerca sa obtii un contact de la ea intreband “Cum te gasesc pe Facebook?” Este pueril si amatoricesc.

 

 

 

 

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *