Search for content, post, videos

Cum sa ajungi usor la orgasm

Idealul oricarei partide de sex este sa se termine cu momentul culminant al orgasmului pentru ambii parteneri. Din pacate, de cele mai multe ori se intampla ca femeile sa gaseasca mai greu calea catre momentul in care toata fiinta lor se supune unui singur sentiment suprem – placerea.

Exista, din fericire, cateva lucruri pe care le puteti face pentru a ajunge mai usor la orgasm, daca ati intampinat pana acum probleme din acest punct de vedere. Noi va vom propune cateva solutii pe care sa le abordati pentru a putea trece de acest blocaj care va poate sa lipsiti cele mai interesante si placute momente dintr-o partida sanatoasa de amor.

In primul rand, este foarte important sa intelegem ca aspectul psihologic joaca un rol major in aceasta ecuatie. In functie de ce doriti sa aveti intr-o seara – fie ea aventura, fara implicatii emotionale sau o noapte plina de scantei alaturi de cel iubit – e necesar sa aveti atitudinea potrivita pentru aceasta. Nu incercati sa amestecati sexul din razbunare sau tristete cu cel facut exclusiv pentru placere sau din dragoste pentru ca veti ajunge foarte greu la finalizarea mult dorita.

In al doilea rand, un alt aspect important este reprezentat de cat de bine va cunoasteti corpul. Cu cat stiti mai bine ce va place, unde va place si cum va place, cu atat mai usor veti reusi sa ajungeti la orgasm. Pentru asta mai aveti nevoie de parcurgerea unui pas si anume, comunicarea cu partenerul. Spuneti-i acestuia ce va doriti pentru a putea avea exact ceea ce va doriti.

In al treilea rand, nu trebuie sa va suparati pe barbati. Evolutia i-a facut sa aiba orgasm mult mai usor, pe cand la femei zonele erogene sunt mai multe si au nevoie de stimulare colectiva, lucru care se poate face destul de greu. E nevoie de multa practica si de o conditie fizica buna pentru a putea avea parte de aceasta combinatie stimulativa.

Finalmente, nu va dati inapoi de la incerca lucruri noi. S-ar putea sa va ajute sa scapati de inhibitii si sa va lasati mai usor purtata pe culmile placerii.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *