Search for content, post, videos

Cum sa ai o relatie de cuplu fericita! Regulile de aur de care trebuie sa tii cont

Programul haotic, lipsa de timp, stresul si nervii acumulati peste zi te pot determina sa fii extrem de nervoasa si sa uiti de partenerul tau, motiv pentru care deseori ajungi sa fii singura. Daca acum esti mai indragostita ca niciodata si iti doresti care relatia sa functioneze, tine cont de aceste sfaturi.

Mentine aprinsa flacara pasiunii

Stresul si agitatia cotidiana te pot face sa uiti de partener sau chiar de tine, iar relatiile intime sa devina istorie. Acest lucru nu ar trebui, insa, sa se intample, motiv pentru care iti propunem sa-ti surprinzi partenerul.

Petreceti timp impreuna si incercati noi activitati

Iti doresti sa mergi la echitatie? Sau la inot? Sau intr-un restaurant care s-a deschis de curand? Nu mai sta pe ganduri. Ia-ti partenerul si mergeti. Investiti timp in relatia voastra, iar noile obiceiuri va vor arata ca amandoi va interesati de viitorul pe care vi-l doriti impreuna.

Citeste si: Neti Sandu, dezvaluiri nestiute din viata ei. A fost parasita de partenerul ei dupa zece ani de relatie: ”A fost infiorator!”

Surprinde-l placut

Sa-i lasi un biletel dimineata, inainte sa pleci la birou, nu e greu si nici nu costa o avere. Va conta, insa, pentru partenerul tau care se va binedispune si, mai mult de atat, va aduce noutate in relatie.

Fii ca la inceput

Aminteste-ti ce atitudine si comportament aveai la inceputul relatiei. Cel mai probabil ca erai bucuroasa sa faci orice iti cerea partenerul. Daca lucrurile s-au schimbat intre timp, reamintiti-va cum era la inceputul relatiei si incearca sa ai aceeasi atitudine binevoitoare.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *