Search for content, post, videos

Cum sa agati un tip cand faci cumparaturi de sarbatori

Desi a trecut Craciunul, cu siguranta mai ai cateva cumparaturi de facut, iar daca esti in cautarea unui partener nou, shoppingul poate fi ocazia ideala pentru a agata un barbat care-ti suscita interesul din priviri.

 

De ce este facutul cumparaturilor ideal pentru agatat? Pentru ca ai in jurul tau o multime de oameni, toti ingramaditi printre standuri sau in magazine de mici dimensiuni. In felul acesta, este aproape imposibil sa nu „intri” in cineva din greseala. Dar ca sa-ti sporesti sansele pe plan amoros, este totusi indicat sa dai peste acela care-ti trezeste interesul la simpla vedere.

 

Iata cum ar trebui sa procedezi daca vrei sa agati un tip la o sesiune de shopping!

 

Sa presupunem ca esti intr-un magazin de haine si ai pus ochii pe un barbat. Intreaba-l daca este amabil sa te ajute sa alegi un pulover pentru fratele tau, varul tau, etc (chiar daca sunt doar rude imaginare). De altfel, s-a nimerit ca ruda ta imaginara sa fie de aceeasi inaltime si latime in umari ca barbatul pe care ai pus ochii. Ce noroc pe tine! O astfel de abordare se va lasa, cel mai probabil, cu un „da” din partea celui pe care ai pus ochii. Din acel moment, poti lua puloverul, spre exemplu, si sa-l lipesti de pieptul si umerii lui, pentru a vedea daca i-ar veni lui si, implicit, rudei tale masculine imaginare. Este o ocazia buna pentru a schimba o vorba si a avea contact fizic, fara a fi insa excesiv de „pipaitoare”.

 

Totusi, daca esti intr-un magazin unde produsele sunt la reducere, nu-l intreba pe barbatul pe care ai pus ochii cat inseamna o reducere de 20% din pretul produsului. Chiar daca stii cat inseamna, chiar daca nu stii cat inseamna, nu este indicat sa te infatisezi ca fiind praf la matematica.

 

Nu ezita, insa, sa faci o gluma scurta. Nu trebuie sa spui un banc lung pentru a rade amandoi, este suficienta o glumita. Pana una alta, aproape toata lumea ajunge sa se plictiseasca si sa se enerveze la cumparaturi, asadar nu strica sa arati ca ai simtul umorului si sa destinzi un pic atmosfera.

 

Sa spunem ca ai cumparat puloverul pentru ruda ta imaginara sau poate ai renuntat la el si ti-ai ales tie ceva. Sunteti la casa si asta este momentul in care fie stati la o cafea impreuna, fie va vedeti de drumurile voastre. Pentru a da curs unei iesiri casual, de scurta durata, la o cafea chiar atunci, poti sa continui conversatia spunandu-i ca mai trebui sa-i cumperi un cadou nepotului tau (real sau imaginar, nu conteaza!) care este innebunit dupa gadget-uri si cauti, evident, cele mai bune oferte. Este aproape imposibil ca barbatul pe care ai pus ochii sa nu stie ceva despre produsele tehnologice disponibile prin magazine si sa nu fie dispus sa-si arate cunostintele in fata ta. In felul acesta, conversatia cu siguranta se va lungi, fie la o cafea, fie la o plimbare prin magazinele tech/it din apropierea locului in care va aflati.

 

In scurt timp, se prea poate sa ceara si el un sfat de la tine, poate in alegere unui parfum pentru el sau pentru sora/mama lui. Daca te roaga sa-l ajuti sa aleaga un parfum pentru iubita lui, atunci este clar ca barbatul nu a prins „mesajul” tau si, fiind deja „ocupat”, ar fi bine sa-ti vezi de drum.

 

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *