Search for content, post, videos

Cum s-o ceri de sotie. Cele mai bune si frumoase metode

Intr-o lume aflata mereu in miscare, cu problemele de zi cu zi atat sociale cat si financiare, ne este foarte usor sa uitam de romantism iar relatia poate avea de suferit. Nici cererile in casatorie nu mai sunt ce au fost, de multe ori acestea rezumandu-se la o simpla intrebare „vrei” urmata de un raspuns simplu si concis. Suntem practici, viata ne o cere dar, poate fi si altfel. Iata cateva metode de a-i cere mana, fara a pierde din romantism:

   1. Planuieste o excursie in timpul careia sa-i faci supriza cererii in casatorie. Poate fi o locatie romantica, undeva la munte, o locatie care sa-i aminteasca de ceva frumos. Pentru un plus de romantism chiar, poti sa o conduci pe un traseu turistic, marcat din loc in loc cu mesaje care sa o indrume catre cererea ta. Aceasta metoda cere insa timp de pregatire si prezenta ta pe acel traseu inainte de a-l parcurge in doi. Neaparat, asigura-te ca ii faci cererea cu o zi inainte de a va intoarce la vietile voastre agitate, pentru a putea petrece impreuna o seara romantica intr-un loc retras, ferit de tot ceea ce inseamna altceva decat voi doi si numai voi.

2. Daca iubita ta obisnuieste sa faca calatorii in mod constant, asteapt-o la reintoarcerea acasa cu un mesaj scris pe o pancarta de genul „Vrei sa te mariti cu mine?” sau „Vrei sa fi sotia mea?”. Scrie-le insa citet si mare, pentru a le putea zari atunci cand coboara din tren sau iese din aeroport.

 3. Cumpara-i o cutie de bomboane, preferatele ei. Inlocuieste in cutie una dintre dulciuri cu inelul de logodna apoi, cu grija, sigileaza cutia la loc. Asigura-te ca esti prezent atunci cand deschide cutia si, la momentul oportun sa-i pui intrebarea cea mare.

   4. Poti ascunde inelul si in alte locatii spre care sa o indrumi. Cutia de bomboane se poate transforma repede si intr-o cutie de carton de oua, urmata de o rugaminte ca la micul dejun sa gateasca ea de aceasta data si sa gateasca oua. Un mic dejun de preferabil in zilele de weekend, cand iubita nu se grabeste la birou si nu e stresata de urmatoarele evenimente pe care i le poate rezerva o zi de munca.

   5. In zilele noastre, tehnologia face parte din viata de zi cu zi a fiecaruia dintre noi. Multi se folosesc de aceea de calculator si internet in mod curent si le este mult mai usor sa se manifeste prin intermediul acestuia. Nu trebuie sa fi un „geek” pentru a-i compune un slideshow frumos care sa o indrume pagina cu pagina, spre intrebarea cea mare. Si daca prezentarea contine si poze romantice cu amandoi, cu atat mai bine. Daca te pricepi mai bine, poti sa ii compui acest mesaj si sa il setezi sa porneasca automat la deschiderea calculatorului. Daca iubita obisnuieste sa lucreze pe calculator, o vei suprinde placut, chiar in mediul in care ea se simte in largul ei.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *