Search for content, post, videos

Cum reusesc barbatii sa le convinga pe femei sa faca ce vor! Iata toate secretele lor

Fie ca este vorba despre lucruri marunte pe care femeile le fac pentru iubitii lor, fie ca este vorba despre alegeri destul de dificile pe care le iau dupa ce au fost convinse de iubiti sa le ia, de cele mai multe ori femeile pica, potrivit sociologilor, in capcanele barbatilor fara sa-si dea seama.

In urma studiilor efectuate, s-a ajuns la concluzia ca majoritatea barbatilor folosesc o serie de arme ascunse atunci cnad dorest sa isi convinga iubitele sa-i asculte.
Mai mult decat atat, barbatii se folosesc de cateva avantaje pe care le au ca sa-si convinga iubitele sau apropiatele sa faca ceea ce isi doresc ei, fara ca ele sa vrea neaparat acest lucru.

Iar armele pe care le folosesc barbatii sunt uneori incredibile:

1. Tonul vocii

In momentul in care un barbat doreste sa convinga o femeie sa faca ceva, capata un ton grav al vocii. Se manifesta astfel pentru a da senzatia ca el este cel care ia deciziile in raportul cu femeia din fata lui. Explicatia psihologilor este ca femeile reactioneaza la tonul grav al vocii prin prismafigurii paterne. Mai pe sleau, sunt obisnuite cu vocea grava a tatalui, pe care-l ascultau in copilarie.

2. Umerii ridicati

Cand un barbat doreste sa convinga o femeie sa faca ceva anume, are tendinta de a-si ridica umerii si a-i trage usor spre spate. Este un fel de comportament dominant prin care doreste sa-si arate superioritatea fizica, la fel ca animalele.
3. Zambetul larg

In ciuda faptului ca un zambet larg poate trada bunavointa, sociologiisi psihologii au alta explicatie. Comparatia este facuta tot cu regnul animal iarconcluzia este aproape incredibila. Astfel, se pare ca barbatii zambesc larg atunci cand doresc sa obtina ceva de la o femeie pentru a-si arata dantura intr-un mod agresiv. Cam asa cum fac cainii cand se ameninta.
4. Mainile apropiate

Mainile apropiate sau palemle lipite sunt tot o manifestare a puternii. Barbatii isi flexeaza instinctiv bicepsii pentru a demonstra din nou ca ei sunt cei care domina discutia.

5. Cadourile

Obisnuiti sa primeasca inapoi pe masura cadourilor pe care le fac, se pare ca barbatii in proportie de mai bine de 80% ofera cadouri femeilor pentru a obtine ulterior ceva de la ele. Chiar daca nu stiu deloc ce isi doresc in momentul in care fac un cadou. Mai mult decat atat, daca vad ca femeia careia i-au facut un cadou nu le da satisfactia de a-i asculta in diverse situatii, developeaza un comportament aproape agresiv dar neviolent fata de ea.

6. Promisiuni

Constienti de faptul ca majoritatea femeilor isi doresc stabilitate si sunt ghidate de sentimentul matern, majoritatea barbatilor fac foarte usor promisiuni de viitor pe care aproape niciodata nu stiu daca le vor putea tine. Mai mult decat atat, mint cu dezinvoltura uneori, la nivel de promisiune, ferm convinsi fiind ca nu vor face niciodata ceea ce au zis. De multe ori femeile le cad in capcana si regreta ulterior.
7. Dominarea financiara

Din pacate, studiile arata la nivel global ca inca barbatii castiga mult mai bine decat femeile aflate pe aceleasi pozitii cu ei. Acest lucru ii face sa se simta dominanti si sa aiba impresia, de multe ori, ca pot porunci orice, sustin sociologii.

loading...
<

1 comment

  • <cite itemprop="author">Afacerea ta</cite>

    Acum poti invata Limba Engleza printr-o metoda unica in Romania testata pe zeci de mii de oameni.Iata cum poti invata Limba Engleza in 21 de zile.Afli mai multe detalii pe site-ul: invetienglezaRo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *