Search for content, post, videos

Cum restabilesti pasiunea in cuplu

In orice relatie de lunga sau chiar si scurta durata se intampla ca pasiunea sa mai dispara si sa fie inlocuita de practicalitatea cotidianului.

Nu e nimic de speriat, insa daca va iubiti foarte mult nu trebuie sa renuntati la ce ati construit si infiripat impreuna. Acest lucru este valabil pentru toata lumea pentru ca, la urma urmei, suntem niste masinarii biologice. Avem si noi nevoie de intretinere din cand in cand. Noi vom incerca sa te ajutam in aceasta privinta cu cateva sfaturi.

Din fericire, exista o cale de iesire din zona frustrarii sexuale, chiar daca in ultima vreme nu ati reusit deloc sa va sincronizati datorita locului de munca sau a altor evenimente.

Pentru inceput trebuie sa nu minimizati deloc importanta sexului. Acesta are un rol vital in mentinerea unei relatii sanatoase de lunga durata, atat la propriu cat si la figurat. Nu va lasati pagubasi doar pentru ca se intampla sa fiti obositi sau poate ca partenerul doarme. Surprizele kinky si comunicarea sunt esentiale pentru a reusi sa iesiti din acest impas!

Ar trebui sa incercati sa petreceti timp singuri. Chiar daca vi se pare un efort inuman, veti vedea cum va veti simti mult mai apropiati dupa ce scapati de toate grijile zilnice care va ocupa timpul.

Nu ezitati sa cereti ajutor profesional, daca este cazul. De asemenea, nu va ascundeti unul de celalalt daca exista probleme medicale!

loading...
<

1 comment

  • <cite itemprop="author">Leonard Radu</cite>

    Daca bei cafea te sfatuiesc sa incepi sa bei min. 2 cesti/zi de „Fitness-Sensual-Coffee”. Este CAFEA 100% NATURALA in combinatie cu plante medicinale si condimente naturale, este o CAFEA AFRODISIACA, este un SORTIMENT UNIC in lume. Unele dintre ingredientele sale cum ar fi GUARANA, RODIOLA ROSEA, TURNERA AFRODISIACA, SCORTISOARA, au un rol major in refacerea libidoului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *