Search for content, post, videos

Cum ”repari” o relatie ce pare sa nu mai functioneze! Regulile de care trebuie sa tii cont inainte sa pui punct

Fiecare cuplu are discutii si probleme si nu este niciun secret pentru nimeni, insa inainte de a lua decizii drastice, pe care le-ai putea regreta, asigura-te ca ai facut totul pentru povestea ta de iubire.

Asadar, descopera cele mai importante reguli intr-o relatie si tine cont de ele:

Orice problema ati avea, nu ezitati sa comunicati

Multi dintre noi, cei care suntem implicati in relatii, nu ne dam seama ca unele probleme pot fi rezolvate foarte usor, comunicand. Asadar, pentru a nu aduna frustrari in relatia de cuplu, vorbeste atunci cand ceva te nemultumeste. Gaseste o modalitate simpla de a te exprima, asculta-ti partenerul, chiar daca greseste si lamuriti lucrurile. De multe ori, certurile sunt doar neintelegeri transformate din tantar in armasar, asa ca ai curaj si spune ce simti, ce gandesti.

Citeste si: Cum sa atingi fericirea absoluta in relatia de cuplu! Reguli pentru o relatie implinita

Spune-i partenerului ca-l iubesti

Nu ezita sa-ti exprimi sentimentele. Traieste fiecare moment si spune-i iubitului ori sotului tau ce simti. Doar tu poti sa-l asiguri ca intre voi inca exista sentimente si ca are un rol important in viata voastra. De asemenea, nu ezita sa ierti. Cand iubesti, nu e loc de egoism.

Dragostea nu e doar un sentiment, e o alegere

In fiecare zi alegi sa mergi la serviciu. Alegi sa faci un efort. Alegi sa ai o relatie si, implicit, sa iubesti. De aceea, trebuie sa fii blanda in povestea ta de iubire si sa acorzi a doua sansa, daca este posibil. Nu lua masuri pe care le-ai putea regreta, asigura-te ca ai facut totul pentru relatia in care ai fost implicata si daca, intr-adevar, nu ajungi la niciun rezultat, pune punct. Undeva, cumva, exista cineva care sa te iubeasca.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *