Search for content, post, videos

Cum poti scapa de disfunctiile erectile

Disfunctiile erectile sunt din ce in ce mai prezente in randul barbatilor iar varsta la care ele apar este din ce in ce mai frageda, dupa cum arata ultimele studii.

In principal, disfunctiile erectile sunt cauzate de un stil de viata mai putin sanatos, care-si pune amprenta atat asupra sistemului circulator cat si a sistemului nervos la barbati.

Insa, exista o serie de lucruri pe care acestia le pot face pentru a scapa de disfunctiile erectile si tine numai de ei sa se vindece.

Asadar, iata cum poti scapa de disfunctiile erectile:

1. Adopta o dieta sanatoasa si incearca sa consumi mai putin alcool sau sa renunti la el de tot. Este indica sa consumi alimente care cresc metabolismul si care sunt sarace in zahar. Este indicat totodata ca barbatul sa aiba o dieta saraca in colesterol si sa consume alcool doar moderat, avand in vedere ca excesul de alcool afecteaza negativ erectia, avand efect de inhibitor al sistemului nervos central.

2. Pentru a scapa de sifunctiile erectile este indicat sa scapi de kilogramele in plus. Barbatii supraponderali au nivelul de testosteron scazut, ceea ce duce la aparitia desfunctiilor erectile cat se poate de repede.

3. Este foarte importanta miscarea fizica pentru a scapa de disfunctiile erectile. Activitatea fizica mareste performantele sexuale si mai mult decat atat induce o stare de bine barbatului, care este programat genetic sa depuna efort.

4. Nu in ultimul rand, pentru a scapa de disfunctiile erectile, este indicat ca barbatii sa doarma bine. Un somn odihnitor are efecte nebanuit de bune asupra intregului organism si mai ales asupra circulatiei sanguine, care joaca un rol cat se poate de imortant in mentinerea erectiei.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *