Search for content, post, videos

Cum o faci pe fiica ta sa-ti spuna ca s-a sarutat pentru prima data

Primul sarut un moment important in viata fiicei tale. Afla cum o poti face sa se destainuie in fata ta fara sa simta ca o presezi.
Primul sarut este un moment special, pe care fiecare la momentul potrivit sau nu l-am trait. Exista totusi persoane care vorbesc despre momentul primului sarut, ca fiind un esec, un moment amuzant sau neplacut.

 

 

Totusi exista milioane de adolescente in intreaga lume pentru care experienta primului sarut este una speciala, cu un imens impact emotional, lucru imbucurator daca este sa vorbim despre timpurile haotice in care traim.

 

Cum o faci pe fiica ta sa iti spuna atunci cand are bucuria de a trece prin aceasta minunata experienta?

 

Totul incepe cu tine si are legatura cu comportamentul tau fata de ea. Nu cred ca exista un mare secret in asta ci eventual secretul este atitudinea ta si increderea pe care o acorzi adolescentei rebele din viata ta.

 

Nu trebuie sa o presezi! O adolescent aflata sub presiune nu iti va povesti niciodata momentele intime, pur personale din viata ei.

 

Acest lucru o va face sa se inchida si mai mult in ea si sa caute sfaturi si incurajari in alte parti cum ar fi de exemplu prietenele.

 

Stim toate ca prietenele nu sunt cei mai buni sfatuitori mai ales in adolescenta cand toate sunt avide dupa popularitate, dupa noutate, dupa trend. Mama este cea care poate oferii cele mai bune si mai practice sfaturi.

Incearca sa ii castigi increderea fara sa o judeci sau fara sa o tragi la raspundere!

 

Daca vei reusi sa ii castigi increderea cand este vorba despre acest frumos moment, fiica ta iti va povesti toate momentele frumoase din viata ei, cautand in tine sfaturi, sprijin, un prieten cu experienta.

 

Atunci cand va fi sa vina si momentul primei noapte de dragoste, fiica ta va veni cu foarte mare incredere la tine, sperand in intelegere si bunavointa.

 

Nu o judeca! Si tu ai fost adolescenta si poate ai facut mai multe nebunii decat fiica ta, las-o sa-si traiasca propriile experiente, eventual sa-i povestesti si tu unele experiente din care crezi ca poate invata ceva. Nu o lasa totusi sa treaca peste pragul acela in care fiica ta inceteaza sa mai aiba o parere buna despre tine din pricina a ce i-ai povestit. Fii cumpatata!

 

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *