Search for content, post, videos

Cum iti scapi barbatul de criza de 40 de ani

sexul la barbatii de 40 de ani curiozitati

Chiar daca totul merge perfect intre voi si lucrurile au fost in regula foarte mult timp, ar trebui totusi sa fii atenta la un moment foarte important din viata partenerului tau.

Daca observi ca s-a schimbat foarte mult sau, pur si simplu, nu mai face aceleasi lucruri dragute pe care le facea pana acum ar trebui sa fii atenta cu partenerul tau pentru ca s-ar putea sa treaca prin criza varstei de mijloc.

Criza survine de obicei in jurul varstei de 40 ani si se declanseaza doar dupa o relatie de lunga durata, de minimum 10 ani. Trebuie sa intelegi ca nu tu esti problema, in primul rand. Instalarea unei rutine plictisitoare si anumite vise neimplinite din tinerete sunt principalii factori declansatori ai crizei de mijloc. In loc sa fii agasanta si sa-l faci sa se inchida in el insusi, ar fi bine sa fii acolo langa el atunci cand vezi ca are nevoie de tine. Incearca sa intelegi prin ce trece si sa renunti la comentarii acide care i-ar putea rani si mai tare orgoliul. Vorbeste cu el fara a-l pune la colt si spune-i ca tu vei fi in continuare acolo pentru el indiferent ce se intampla. Iubirea lui nu s-a schimbat fata de tine.

S-ar putea ca el sa-si asume niste schimbari sau niste noi achizitii fara a se consulta cu tine in prealabil. Asta se poate datora unor sacrificii pentru familie facute acum cativa ani in urma si acum dorinta de a avea sau de a face acel lucru devine din ce in ce mai apasatoare. Chiar daca vezi ca are aceasta tendinta, nu-l acuza de egoism. Discuta cu el si totul va reveni la normal, daca aveti o relatie puternica.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *