Search for content, post, videos

Cum iti poti da seama ca o femeie mimeaza orgasmul. Citeste-o cand o ai in pat!

85% din barbati cred ca partenerele lor au avut orgasm in cele mai recente partide de sex, in timp ce doar 64% din femei marturisesc ca au atins climaxul. Diferenta este data de cazurile in care femeile au mimat orgasmul!

 

Multi barbati au suficienta incredere in fortele proprii, dar si in partenerele lor cand vine vorba de orgasm. Insa un studiu arata ca exista o diferenta procentuala mare intre barbatii care sunt siguri ca partenerele lor au avut orgasm si ce au spus femeile cu privire la climax, in cele mai recente partide de sex. In timp ce 85% din barbati cred ca iubitele lor au atins orgasmul, doar 64% au marturisit ca au avut parte de placerea suprema. Pe de alta parte, exista o urma de suspiciune in cazul reprezentantelor sexului frumos, dat fiind ca a spune ca ai orgasm nu este garantia suprema ca ai avut unul cu adevarat.

 

In acest context, cum iti pot da seama barbatii ca partenerele lor au mimat orgasmul?

 

Inainte de toate, un barbat – pentru a putea „mirosi” un orgasm real cu unul mimat – trebuie sa stie cum „arata” climaxul adevarat, cum reactioneaza corpul femeii in momentul placerii supreme.

 

In momentul in care o femeie atinge climaxul, apar semne evidente pe organismul ei.

Incepe sa respire mai scurt, mai des si mai rapid.

Ii creste temperatura corporala, dar si ritmul batailor inimii.

Musculatura i se tensioneaza.

I se intaresc muschii abdominali.

Incep sa-i trepideze muschii perineali, prin 8-10 contractii in decurs de 20 de secunde.

 

In timp ce femeia elibereaza tensiune sexuala prin orgasm, vaginul si uterul ei se contracta, in medie, de 10 pana la 15 ori, iar fiecare contractie durea aproximativ o optime de secunda. Totodata, rectul femeii se contracta de doua pana cinci ori in timpul orgasmului.

 

Eliberarea tensiunii sexuale are loc prin miscari spamodice, mai subtile sau mai evidente, la nivelul intregului corp, de la fata, la gat, la brate, la picioare, pana la ultimul deget.

 

Unele dintre femeile care mimeaza orgasmul recurg la unele miscari descrise mai sus pentru a oferi veridicitate climaxului fals, dar sunt slabe sanse sa-si poate contracta de 8 pana la 10 muschii perineali in mai putin de 20 de secunde.

 

Totusi, mizeaza pe alte aspecte ale mimatului, de la inchisul ochilor, la tremuratul mainilor si al picioarelor, la contractarea abdomenului si a muschilor de la picioare, la gemete, multe din aceste „trucuri” fiind invatate atat din experientele reale de orgasm avute, cat si din scenele sexuale din filme.

 

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *