Search for content, post, videos

Cum iti poti convinge iubita sa faca dragoste cu o femeie si sa te lase sa o filmezi

Nu putine sunt relatiile care s-au dus pe apa sambetei datorita problemelor cauzate de sex. Secretele unei relatii sanatoase sunt comunicarea, increderea si sexul.

Fanteziile fac parte dintre subiectele cele mai importante cu care partenerii se confrunta. Acest subiect odata discutat, poate rezolva mult mai usor problemele legate de sex.

Este bine sa-ti comunici fanteziile partenerului, pentru ca ulterior impreuna sa le puteti duce la indeplinire, lucru ce ofera satisfactie ambilor parteneri.

Iata 7 pasi pe care trebuie sa ii urmezi pentru a-ti convinge iubita sa faca dragoste cu o femeie si sa te lase sa o filmezi:

Pasul 1. Descoase-ti iubita pentru a afla daca are astfel de fantezii. Incearca sa scoti totul de la ea, inclusiv care sunt gusturile ei in ceea ce priveste femeia si incearca pe cat posibil ca persoana pe care o gasesti pentru un astfel de moment sa indeplineasca standardele preferintelor.

Pasul 2. Cauta persoana perfecta pentru voi si ai foarte mare grija sa fie de incredere.

Pasul 3. Trebuie sa-ti convingi iubita ca terta persoana este de incredere, iar tot amalgamul de momente ce se vor petrece intre voi va ramane intre asternuturi si doar atat.

Pasul 4.  Fii atent la gusturile doamnelor in privinta bauturilor si ai grija sa le indeplinesti dorintele.

Pasul 5. Convinge-ti partenera ca vei cauta locul perfect pentru acest moment important si ca vei avea grija ca el sa fie adaptat perfect  nevoilor voastre. Daca alegi ca acest lucru sa se intample in intimitatea caminului vostru, sa tii cont doar de confortul si siguranta voastra.

Pasul 6. Convinge-ti iubita ca partida de amor se va desfasura doar intre ea si terta persoana, ca tu nu vei intretine relatii sexuale cu ele, ci doar vei sta si le vei privi.

Pasul 7. Convinge-ti iubita sa te lase sa o filmezi promitand ca filmuletul va ramane doar in intimitatea voastra, pentru o amintire deosebita a momentelor inedite.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *