Search for content, post, videos

Cum iti pot afecta viata sexuala cele mai bune prietene

Pentru o femeie, a avea cel putin o prietena buna este ceva esential pentru bunastarea ei psihica si emotionala. Dar exista un moment in care o prietenie cu o femeie poate strica. Mai exact, poate afecta viata sexuala.

 

Sexul este ceva personal si nu priveste pe nimeni altcineva in afara de parteneri. Insa, ca fiinte sociale, oamenii vorbesc despre experientele lor sexuale, iar acesta deschidere poate chiar sa afecteze viata sexuala, mai ales daca are loc in fata prietenelor.

 

Femeile fata de femei pot fi foarte generoase, dar in acelasi timp foarte crude, mai ales cand vine vorba de sex. Femeile tind sa-si judece mai mult prietenele care povestesc despre experientele lor sexuale decat barbatii.

 

De altfel, exista anumite femei, destul de multe chiar, care refuza prietenia unei alte reprezentante a sexului frumos daca afla ca a avut multi parteneri sexuali. Bineinteles, asta nu inseamna ca nu pot avea o relatia de complezenta cu acea femeie considerata cel putin „promiscua”, insa, cu siguranta, cea care a fost deschisa cu privire la viata ei sexuala se va alege cu numeroase vorbe rautacioase spune la adresa ei in alte cercuri.

 

Femeile sunt mai complicate si mai duplicitare decat multe persoane au impresia. Desi pot da dovada de solidaritate feminina, de deschidere emotionala, de sustinere, femeile tin, de regula, foarte mult la principiile lor. Daca unei femei i se povesteste ceva care nu respecta preceptele ei despre viata, sex, cariera sau despre familie, sunt sanse mari ca aceasta sa judece persoana care isi marturiseste oful sau bucuria, chiar daca ii este cea mai buna prietena.

 

Mai mult, abilitatile conversationale ale femeii si cele de transmitere a mesajelor sunt, in numeroase cazuri, aproape desavarsite, motiv pentru care o reprezentanta a sexului frumos va sti cum sa induca o mica jignire, dojana sau ironie fata de prietena care ii povesteste despre experientele ei sexuale fara ca aceasta din urma sa poata riposta, lasandu-i totusi gustul amar al sentimentului de vinovatie pentru ce a facut.

 

Intr-o prietenie reala, oamenii nu se judeca intre ei, se accepta asa cum sunt si dau sfaturi din pura marinimie si nevoie de protectia a celuilalt, fara a fi condescendenti. In prieteniile intre femei, lucrurile sunt mai delicate, sentimentul de vinovatie indus celei care duce o viata dupa cum ii e pofta inimii putand avea efecte negative asupra vietii sexuale, atat de blamata de asa-zisa prietena buna.  

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *