Search for content, post, videos

Cum iti poate influenta relatia de cuplu un strain

Cat de mult influenteaza relatia de cuplu fluturasii in stomac aparuti in urma unei discutii cu o persoana straina care ne-a trezit interesul amoros?

 

Ei bine, raspunsul depinde atat de aspectul fizic al strainului, de cat de sociabil este, precum si de interesul propriu asupra acestuia.

 

Doar pentru ca esti intr-o relatie amoroasa stabila nu inseamna ca nu vei simti fluturasi in stomac in momentul in care un strain atragator isi manifesta deschis interesul fata de tine. In momentul in care o persoana implicata intr-o relatie stabila descopera interesul amoros al unei alte persoane, satisfactia si gradul de implicare in cuplul oficial scade.

 

Ce se intampla, de fapt, atunci cand esti implicat intr-o relatie serioasa si apare o tentatie neasteptata care manifesta interes amoros pentru tine? Ei bine, increderea in sine creste semnificativ, insa, in acelasi timp, nivelul de satisfactie si cel de implicare in relatia oficiala scad. Practic, ne simtim mai bine cu privire la propria persoana, la propriul aspect fizic, iar concomitent apare senzatia ca partenerul oficial nu ne apreciaza pe masura.

 

Exista insa si o situatie in care atasamentul fata de partener creste. Dar asta se intampla doar in cazul in care consideram strainul sau straina neatragatoare, sub nivelul nostru. Daca nu vedem acel „vino-ncoa” in persoana straina, atunci ajungem sa apreciem si mai mult ceea ce avem in relatia de cuplu oficiala. Dorinta si dragul de partener/a creste tocmai pentru ca ne dam seama de nivelul lor ridicat in comparatie cu mediocritatea (fizica, sociala sau de alta natura) a strainului/strainei care si-a manifestat interesul amoros deschis fata de noi.

 

Asadar, o ocazie in care poti flirta cu un/o strain/a poate fi o arma cu doua taisuri, in functie de interesul pe care-l trezeste in tine.

loading...
<

1 comment

  • <cite itemprop="author">Afacerea ta</cite>

    Acum poti invata Limba Engleza printr-o metoda unica in Romania testata pe zeci de mii de oameni.Iata cum poti invata Limba Engleza in 21 de zile.Afli mai multe detalii pe site-ul:invetienglezaRo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *