Search for content, post, videos

Cum iti poate atrage “iubirea vietii” sau esecul in dragoste energia pe care o emani

Dincolo de interesele si placerile comune intr-o relatie, fiecare dintre noi emana un fel de energie care determina, de fapt, ce fel de persoane atragem.

 

In mare, exista doua tipuri de energii.

 

Energia negativa, cea provenita din nesiguranta

 

Persoanele care emana o energie nesigura, asadar plina de nesiguranta, bineinteles fara sa-si dea seama, pot fi impartite in doua categorii: cel care primeste si cel care ofera.

 

Astfel de persoane trag una la cealalta pentru ca se completeaza. Fiecare manifeste o anume dependenta, o lipsa, pe care o completeaza prin intermediul partenerului. Aici este vorba de acele relatii in care unul dintre parteneri sustine relatie prin energia sa pe care o pune la dispozitia ceiluilalt, iar acesta din urma suge toata energie. Este un schimb care poate secatui, intr-un final, o relatie, ducand chiar la ruperea ei.

 

Energia pozitiva, nascuta din siguranta

 

Oamenii care emana o energie sigura sunt acei care au invatat sa-si asume responsabilitate pentru propria stare de bine, pentru propria fericire, dar si pentru fericirea celuilalt. Sunt persoane care se umple de iubire pe care o si impartasesc altora. Marea diferenta intre cei cu energie nesigura, adica cei care primesc si cei care ofera, persoanele cu energie sigura se iubesc mai intai pe ei insisi, sunt stapani pe sine, fara a fi neaparat egoisti, si sunt constienti de faptul ca doar respectandu-se si iubindu-se pe sine pot respecta si iubi pe altcineva.

 

De ce este importanta energia emanata

 

Aceste lucruri sunt importante pentru ca, in functie de energia emanata, atragem anumite persoane. Oamenii nesiguri care emana energie negativa atrag, mai mereu, persoane la fel, in timp ce cei siguri pe sine care stiu sa se aprecieze atrag oameni asemanatori lor.

 

Gandeste-te in felul urmator: sa spunem ca ai avut patru (sau mai multe) relatii amoroase esuate pana in prezent. Daca toate relatiile s-au dus pe Apa Sambetei, indiferent cine era partenerul, inseamna ca problema sau vina se prea poate sa nu fie a partenerilor, ci chiar a ta, pentru ca factorul comun din toate relatiile esuate esti chiar tu.

 

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *