Search for content, post, videos

Cum iti dai seama ca nu te vrea langa el pentru totdeauna

O relatie de durata se construieste cu efort. Efort reciproc, evident. Dar e posibil ca unul dintre parteneri sa vada lucrurile diferit de celalalt atunci cand vine vorba despre marea dragoste. Invata sa recunosti semnele care iti indica faptul ca nu e pregatit sa inchege o relatie de viitor cu tine:


Spune ca nu e pregatit

Daca iti spune mereu ca nu e pregatit pentru a pace pasul urmator, cel spre casatorie, e clar ca nu trebuie sa iti mai faci sperante. Degeaba iti spui ca „e doar speriat” sau ca „se va razgandi” dupa ce te va cunoaste mai bine. Nu faci decat sa iti pierzi timpul, pentru ca e nevoie doar de o minue ca el sa isi schimbe parerile despre viata in doi si despre viitorul vostru.

Faptele spun cat o mie de cuvinte

Cuvintele au rolul de a face lumina in cele mai intunecate relatii, dar daca vrei sa intelegi care este adevarul despre voi doi ar trebui mai degraba sa reflectezi la vorbele nerostite. Poate ca te numeste deseori „nevasta”, dar te trateaza ca pe un copil imatur. Sau poate iti da sperante ca este gata sa isi asume raspunderea unei casnicii, insa e superficial in tot ceea ce face. 

Citeste continuarea articolului pe acasa.ro ( http://goo.gl/fdr30E )
loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *