Search for content, post, videos

Cum iti dai seama ca esti indragostita de un barbat rau

Inflacararea de la inceputul relatiei ne impiedica, deseori, sa ne dam seama de hibele de caracter al partenerului, motiv pentru care abia dupa o buna perioada de timp ne dam seama ca ne-am indragostit de un om rau sau nebun.

Multi dintre noi au avut experiente esuate in dragoste cauzate cel mai des de incapacitatea de a judeca corect o persoana. Se intampla ca dupa luni de relatie sa constientizezi ca omul de care te-ai indragostit nebuneste are un caracter execrabil, este egoist, ipocrit si apeleaza la santaj emotional pentru a mentine controlul asupra ta. Astfel de comportament este specific oamenilor lipsiti de coloana vertebrala, care s-au inrait pe parcursul vietii pe fondul unor experiente neplacute de care, pana una alta, tu nu ai nicio vina.

Pentru a nu ajunge in situatia in care, dupa luni de zile sau chiar dupa un an, sa-ti dai seama ca partenerul de cuplu este efectiv un om rau, poti sa acorzi atentie felului in care se comporta si in care actioneaza in relatia cu alte persoane pentru a descoperi din timp daca are cu adevarat hibe majore de caracter. Iata semnele care indica faptul ca te-ai indragostit de o persoana total nepotrivita!

1. Cum se comporta cu familia si cu prietenii

Partenerul tau este respectuos in relatia cu rudele si cu prietenii? Sare in ajutor cand cineva da de greu din cercul lui apropiat de prieteni? Vorbeste frumos cu ei? Sau ii barfeste deseori pe la spate, ii judeca desi n-ar trebui, ii desconsidera in permanenta si incearca sa-si arate mereu superioritatea fata de acestia? Daca observi ca partenerul tau este lipsit de respect si de bun simt cu rudele si prietenii, ca este ipocrit in relatiile nu el, sunt sanse mari sa se comporte la fel si cu tine pe parcursul relatiei.

2. Cum vorbeste despre fostele lui partenere

Sa pastrezi resentimente fata de un fost partener este ceva frecvent pentru multi oameni. Totusi, exista o diferenta intre persoanele care reusesc sa priveasca cu respect in spate, spre fostele relatii, si cele care pastreaza ranchiuna pe termen lung fata de fostii parteneri. Iubitul tau isi condamna si-si vorbeste de rau majoritatea fostelor partenere si nu-si asuma niciun fel de vina pentru esecul fostelor relatii? Daca raspunsul este „da”, ar trebui sa-ti ridici numeroase semne de intrebare cu privire la caracterul sau.

3. Este bland cu parintii lui?

Un comportament bland in relatia cu parintii lui denota un caracter bun. Daca nu-si respecta parintii si se comporta urat cu ei, acestia fiind practic persoanele care-l iubesc cel mai mult, atunci ce sanse sunt sa nu se comporte la fel si cu tine?

4. Cum se cearta

Poti afla multe despre o persoana analizandu-i modul in care se cearta. Daca evita tipetele si dramele in certuri, vorbind totusi cu respect, ferm, mizand pe argumente, acest aspect denota un fond bun. Insa, daca obisnuieste sa faca scandal, sa urle, sa jigneasca, deseori chiar de fata cu alte persoane, inseamna ca omul ales partener este lipsit de caracter.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *