Search for content, post, videos

Cum iti dai seama ca este potrivit pentru o relatie serioasa in 72 de ore dupa ce l-ai cunoscut

Exista semne clare prin care un barbat, voluntar sau involuntar, transmite ca nu este pregatit pentru o relatie. Pe de alta parte, sunt si semne deopotriva de clare care indica faptul ca barbatul este potrivit pentru a avea o relatiei serioasa, iar pentru identificare lor nu este nevoie de mult timp!

Nu este insistent din prima

La prima vedere, un barbat care se arata dornic sa petreaca mai tot timpul cu o femeie pe care abia a cunoscut-o este interesat profund de aceasta. Insa acest tip de comportament indica o hiba majora, disponibilitatea si insistentele lui fiind deseori interpretate gresit. Un barbat care bate, efectiv, la cap o femeie abia cunoscuta ca se intalneasca vrea mai degraba sa „grabeasca lucrurile” pentru a ajunge in patul ei sau, pur si simplu, se plictiseste si are chef de distractie de orice fel.

In schimb, un barbat care acorda totusi timp femeii, care nu o streseaza cu dorinta lui de a o vedea constant este tipul de om care-si evalueaza propriile dorinte si care nu vrea sa strice nimic prin eventualele lui insistente. Acesta este genul de barbat potrivit pentru a fi iubit.

Stie cum „sa foloseasca” telefonul

Un barbat care raspunde la mesaje sau la telefoanele unei femei in mai putin de 24 de ore de la receptionarea lor este pregatit de o relatie. Daca i se spuna sa o sune pe ea, cu siguranta o va suna de indata, nu va trimite un simplu mesaj. In schimb, daca un barbat raspunde la mesaje/telefoane la vreo trei zile dupa sau chiar mai tarziu de la receptionarea lor, ori o face in toiul noptii, inseamna ca este mai degraba interesat de o aventura amoroasa, fiind prea ocupat cu orice altceva, decat de o relatie serioasa.

Nu ii e teama de conversatii profunde

Daca in primele trei zile conversatiile se reduc doar la ce mancare ne place, la ce filme ne uitam si care este scena preferata din „Urzeala Tronurilor”, atunci barbatul in cauza cauta ceva superficial. Un barbat potrivit pentru o relatie serioasa nu se teme sa vorbeasca si despre subiecte mai grele, mai delicate in primele trei zile de intalniri.

Nu-si vorbeste de rau fosta iubita

Femeile nu ar trebuie deloc sa se bucure cand au barbati, potentiali iubiti, ca-si vorbesc de rau fostele, caci in orice moment si ele pot deveni (de altfel si sunt!) foste iubite, primind, fara sa stie, acelasi tratament. In schimb, un barbat care nu-si vorbeste de rau fosta partenera, recunoscand ca poate si el a gresit, nu doar ea, arata ca stie sa respecte fiinta umana in general, respectul fiind principalul pilon al oricarei relatii de cuplu (si nu numai!).

Are si alte relatii serioase

Evident, nu din punct de vedere amoros! Dar un barbat care vorbeste cu implicare despre un prieten drag, despre familie sau despre orice alta relatie foarte importanta pentru el, asadar are si mentine si alte relatii serioase, este genul de barbat perfect potrivit pentru o relatie de cuplu stabila.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *