Search for content, post, videos

Cum isi saboteaza femeile vietile amoroase

Diferentele de nevoi, lipsa compatibilitatii intre parteneri si multe altele pot duce la relatii esuate. Insa, o femeie care are mai mult de trei relatii de lunga durata care au esuat ar trebui sa se intrebe pe sine daca cumva problema este la ele, ca persoane, nu neaparat la ei, ca parteneri.

 

Pana una alta, evaluarea factorului comun, adica pe ele insele, ar putea dezvalui niste tipare nefavorabile pe care femeile le tot repeta in relatiile pe care le au si prin care-si saboteaza vietile amoroase.

 

1. Sunt prea disponibile

 

Cand o femeie este singura de prea mult timp, este firesc sa fie tentata sa renunte la absolut tot atunci cand un barbat pe care-l considera atragator o invita in oras. Insa o prea mare disponibilitate, la orice ora din zi si din noapte, precum si clasica replica „Facem cum vrei tu” din partea femeii nu face nimic altceva decat a-i demasca disponibilitatea. In felul acesta, barbatul nu mai depune niciun fel de efort pentru a o cuceri si o va subestima in relatie (daca dezvolta una). Disponibilitatea excesiva a femeii este una dintre caile prin care femeile isi saboteaza viata amoroasa!

 

2. Se complac in situatia lor

 

O alta cale de sabotate a vieti amoroase este cea a complacerii in situatia in care se afla. Sunt femei care au renuntat la orice speranta de a gasi pe cineva asa ca ajung sa nu se mai ingrijeasca corespunzator si sa prefera sa petreaca serile facand tot felul de servicii altor persoane apropiate (cum ar fi sa aiba grija de nepoata, etc).

 

Complacerea in astfel de situatii este periculoasa pentru viata amoroasa. Pana una alta, daca nu socializeaza in oras, cu oameni nou intrati in cercul de prieteni nici nu le va cadea Fat-Frumos din cer.

 

3. Vorbesc constant de „fostul”

 

Concentrarea permanenta pe trecut, pe fosta relatie si, evident, pe fostul iubit este in defavoarea femeii care se pozitioneaza pe sine in trecut si-si taie orice sanse de a privi si a pasi in viitor. Chiar daca sunt singure de ceva vreme, fostul trebuie sa fie de domeniul trecutului si sa nu mai reprezinte subiect de conversatie, cu atat mai putin in timpul iesirilor in oras cand se intampla sa cunoasca persoane noi, barbati noi, ce ar putea fi potentiali parteneri de viitor.

 

4. Se grabesc in relatie

 

N-a trecut nicio luna de cand se vad, au facut sex, iar ea deja si-a mutat pijamalele, periuta de dinti si produsele de ingrijire corporala la el acasa?! Astfel de comportament denota disperarea femeii in cauza si poate determina barbatul sa dea bir cu fugitii.

 

5. Alearga dupa barbati indisponibili

 

Desi suna dur, exista femei singure care dezvolta rapid pasiuni pentru barbati indisponibili, care fie sunt implicati in relatii serioase, fie sunt chiar casatoriti. Astfel de relatii nu au cum sa aduca decat nefericire si singuratate pe termen lung.

loading...
<

1 comment

 • <cite itemprop="author">Dorin-Marcel Mistode</cite>

  Derutant… nu își găsesc locul…. dar le propun… Cea mai serioasa oferta de lucru!
  Aceasta oferta s-a transformat deja intr-un fenomen,
  datorita seriozitatii noastre! NU este necesara niciun fel de
  experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero!
  Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si
  mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract
  legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la
  alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut
  nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul
  ”Info” la adresa de email: dorinmis49@yahoo.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *