Search for content, post, videos

Cum isi ascund barbatii nevestele de amante si invers. Principalele semne de ingrijorare

http://lyla.ro/wp-content/uploads/userfiles/cheater.jpg

Asa cum sotiile cad victime in relatiile extraconjugale ale barbatilor lor, asa pot si amantele sa fie victimele unor barbati insurati care au reusit sa-si ascunda cu maiestrie nevestele.

Cu verigheta in buzunar, unii barbati insurati vor recurge la fel de fel de trucuri pentru a ascunde existenta nevestei de acasa in fata femeii pe care vor sa o faca amanta. Insa, pentru a nu cadea in astfel de capcane amoroase care aduc mai multa suferinta decat fericire, femeile pot acorda atentie anumitor obiceiuri care sunt, de fapt, semne clare ca barbatii in cauza ascund existenta sotiilor.

Principalele semne de ingrijorare

1. Spune ca este despartit de sotie, ca trece prin divort sau ca a divortat.

In majoritatea cazurilor in care un barbat spune ca este despartit de sotia lui, ca trece in acel moment printr-un divort sau ca a divortat este, de fapt, vorba de o o minciuna crasa. Desi pare o actiune lipsita de sensibilitate si incredere, femeia careia i se spun astfel de lucruri ar trebui sa ceara actul de divort pentru a fi sigura. Doar actul de divort poate dovedi clar ca acel barbat este, cu adevarat, celibatar. In caz contrar, in majoritatea cazurilor, este doar o minciuna crasa prin care individul incearca sa puna mana pe o femeie in cautare de o relatie.

2. Nu reusesti niciodata sa ajungi la el acasa

Din fel de fel de motive, barbatul cu care te intalnesti de ceva vreme nu te-a adus niciodata la el acasa. Fie ca are cine stie ce rude la el, fie ca invoca renovari in casa, fie alte motive, atata timp cat un barbat gaseste mereu scuze pentru a nu-si aduce „iubita” acasa ascunde de fapt existenta unei sotii, a unei casnicii.

3. Intotdeauna prefera sa vina la tine acasa

Acest semn deriva din cel precedent. Nu doar ca face tot posibilul pentru a nu te aduce in casa lui, face tot posibilul si sa ajunga la tine acasa, apartamentul „iubitei” – adica al amantei – fiind in realitate cel mai sigur loc pentru el caci acolo nu risca sa fie prins de sotie sau de vreun prieten comun care l-ar putea zari prin cine stie ce loc din oras.

4. Intalnirile in oras prezinta ceva „dubios”

Fie ca alege locaruri obscure, din zone neumblate ale orasului, fie ca prefera sa va vedeti la ore „nepotrivite” (la pranz, spre exemplu), fie ca intalnirile sunt mereu la distanta ca mai multe zile (caci nu poate iesi in fiecare seara in oras fara sa starneasca suspiciunile nevestei), fie ca nu ai cunoscut pe nimeni din cercul lui de prieteni sau poate ai cunoscut doar un prieten de-al lui, toate acestea sunt semne care pot indica faptul ca barbatul in cauza e insurat.

5. Are o „dunga” suspecta pe inelar

Cand porti verigheta multi ani, invariabil apare o urma pe inelar, atat de verigheta, cat si de la faptul ca soarele nu a ajuns pe acea mica portiune. O urma pe degetul inelar este un mare semn de intrebare cu privire la starea civila a barbatului.

6. Te-a trecut altfel in telefon decat pe numele tau

Descoperi in mod pur intalmplator ca numarul tau de telefon este salvat sub numele unui prieten sau te cheama „Andrei M.” in loc de „Andreea M.” in telefonul lui?! Atunci poti fi absolut sigura rolul tau este cel de „amanta” si ca ascunde o sotie.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *