Search for content, post, videos

Cum il ierti dupa ce te-a inselat

Fiecare femeie, fara exceptie, se confrunta la un moment dat in viata cu situatia in care are impresia ca partenerul a inselat-o sau chiar este pusa direct in fata faptului implinit. Insa, de multe ori, ruperea relatiei sau a mariajului in baza acestui motiv nu este cea mai buna solutie.

Din ce in ce mai multi psihologi sustin ca femeile sunt mult mai afectate de separare in cuplu decat de a constientiza ca au fost inselate. Explicatia acestui lucru pare sa fie cat se poate de simpla: daca o femeie se desparte de partenerul ei dupa ce acesata a inselat-o, simte ca a pierdut in totalitate o lupta. Daca reuseste insa sa treaca peste moment, desi este foarte greu, si sa ramana alaturi de partener, simte ca a iesit triumfatoare din aceasta grea incercare.

Asadar, in cazul in care este infidel, cea mai buna solutie este sa respecti cativa pasi care te vor pune pe picioare si care iti vor reda cu siguranta increderea in sine. 

I Intelege de ce te-a inselat

acesta este primul si cel mai greu pas. Presupune sa te fortezi sa gandesti la rece si sa iti dai seama care sunt motivele pentru care barbatul tau a ales sa aiba relatii cu alta femeie. Motivele pot fi multe: a avut o slabiciune pentru acea femeie, femeia respectiva i-a luat mintile, a dorit sa se razbune, a dorit sa traiasca intens, etc. Oricare ar fi fost motivul, un lucru este cert: Cauza acestei manifestari esti in special TU! Studiile arata ca barbatii nu sunt programati sa fie infideli. Insa, daca asteptarile nu le sunt implinite, este foarte posibil sa caute ce le lipseste in alta parte. odata ce ai inteles acest lucru, poti privi intreaga situatie si din punctul lui de vedere. Insa, daca pur si simplu nu are ce sa-ti reproseze si a fost infidel din prostie, ar fi bine sa iti dai seama ca nu ai ce cauta cu un astfel de om.

II Nu te izola

Multe femei tind sa se retraga, de rusine, din cercul de prieteni odata ce a inteles ca a fost tradata. Acest lucru este total gresit. Nu esti nici prima nici ultima in aceasta situatie si daca ai reusi sa te deschizi, poate ai gasi alinare in vorbele sau faptele apropiatilor. Nu spune nimeni sa te plangi sau sa iti plangi de mila! pur si simplu incearca sa relatezi partea ta de poveste, la rece. Odata ce iti vei asculta propriile vorbe, vei vedea totul mai clar. Asadar, trebuie sa iti impartasesti povestea cu persoanele apropiate, fie ele de sex masculin sau feminin. Vorbitul ajuta si odata ce povestesti totul din punctul tau de vedere este posibil sa intelegi conjunctura mai bine.

IV Ai rabdare

De cele mai multe ori, in 85% din cazuri, barbatii regreta ca si-au inselat partenera. Asa ca ar trebui sa ignori primul impuls de a te da primului Don Juan care te abordeaza. In acest fel, cand infidelul se va intoarce la tine, si sigur o va face, te vei simti superioara si vei putea sa incepi sa repari totul alaturi de el, insa de pe o pozitie superioara. Si de data aceasta cu siguranta sansele sa te insele vor scadea drastic.

V Accepta ca si tu ai gresti

Acest punct este de la sine inteles. Da, ar trebui sa fii deschisa si sa iti dai seama ca nu esti perfecta. Pana la urma, de aceea este nevoie de viata in cuplu, nu?

 

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *