Search for content, post, videos

Cum evolueaza viata sexuala intr-o relatie

sexul la barbatii de 40 de ani curiozitati

Cercetarile arata ca o relatie care se intinde pe o perioada lunga de timp poate suferi foarte multe modificari si chiar o reintoarcere la origini, din cand in cand. Pentru a afla despre ce este vorba cu precizie, continua sa citesti mai jos.

Dorinta sexuala evolueaza si involueaza de-a lungul timpului, iar asta e ceva natural odata cu parcurgerea unei perioade mai mari de timp impreuna. Cel mai important aspect este sa reusiti sa pastrati vie flacara pasiunii dintre voi doi pentru ca este un legamant care va tine impreuna si nu va face sa renuntati la partenerul dumneavoastra pentru o simpla aventura, iar pentru asta e nevoie de o comunicare sanatoasa si o relatie bazata pe incredere reciproca.

,,Luna de miere” nu dureaza niciodata foarte mult, asa ca este foarte important sa invatati sa pasiti mai incolo de simple fantezii si idei care pot crea asteptari nerealiste de la relatia voastra. Odata cu trecerea timpului, actele sexuale isi vor reduce din frecventa pentru ca asa e natural. Nu mai exista o atractie extraordinar de puternica si nici acea dorinta de a va sfasia unul pe celalalt in pat. De aceea, va trebui sa depuneti un efort suplimentar cand vine vorba despre sex pentru a putea pastra interesul fata de o viitoare interactiune intre voi doi, iar acest lucru este valabil pentru ambii parteneri.

Al cincilea an impreuna ii prinde pe cele mai multe cupluri deja intr-o familie, asa ca apar alte griji si distrageri care va fac sa uitati de voi doi si de nevoile pe care le aveti. In acest caz, timpul pentru vacante este foarte important ca sa puteti reaprinde din nou flacara pasiunii, care va poate inchega relatia.

In al zecelea an lucrurile deja sunt intr-un stadiu foarte avansat, asa ca e vorba de multa programare pentru a va putea satisface dorintele unul celuilalt.

Vestile bune apar dupa 20 de ani petrecuti impreuna, intrucat acum copiii pleaca la facultate si veti avea mai mult timp pentru voi. Practic veti putea considera aceasta perioada o a doua luna de miere, daca ati avut grija de relatia voastra pana acum.

La 30 de ani de relatie menopauza poate cauza cateva probleme, la 40 conteaza sa aveti aceleasi interese, iar la 50 deja vorbim despre sex ca o modalitate distractiva de a ramane conectati si de a va distra.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *